26.2 C
Almyros
23 Σεπτεμβρίου 2024 13:22
ESPA
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΟ καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Συννεφιά, μπόρες και τοπικές καταιγίδες το...

Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Συννεφιά, μπόρες και τοπικές καταιγίδες το Σαββατοκύριακο

Με βροχές και καταιγίδες θα κυλήσει το Σαββατοκύριακο, οι οποίες θα ξεκινήσουν από τα δυτικά και θα επηρεάσουν σχεδόν ολόκληρη τη χώρα. Χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά της Δυτικής Μακεδονίας, της Ηπείρου, της Θεσσαλίας, της βόρειας Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου σε υψόμετρο μεγαλύτερο των 1.200 μέτρων.

Τις βραδινές ώρες του Σαββάτου τα φαινόμενα θα περιοριστούν κυρίως στα δυτικά, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει συννεφιά, κατά διαστήματα αυξημένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις στις περισσότερες περιοχές στα 5 με 7 μποφόρ.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται άστατος, με βροχές και καταιγίδες αλλά και διαστήματα πρόσκαιρης ηλιοφάνειας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα επικρατήσει συννεφιά. Οι άνεμοι νότιοι στα 5 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 11 μέχρι 16 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία αναμένεται συννεφιά και βροχές από τις πρώτες πρωινές ώρες, επίσης με ανοίγματα ηλιοφάνειας μέχρι το μεσημέρι. Το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα δυτικά και τα νότια τμήματα της Περιφέρειας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 12 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι ανατολικοί στα 5 με 6 μποφόρ.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο