23.8 C
Almyros
25 Σεπτεμβρίου 2024 19:17
ESPA
ΑρχικήMEDIAΟ Παντελίδης εκβιάζει τον Πέτρο...

Ο Παντελίδης εκβιάζει τον Πέτρο…

Όσα θα παρακολουθήσουμε στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA “Το Ναυάγιο”.

Ο Άγγελος ζητάει εξηγήσεις από τη Χριστίνα για την εικόνα του Αγίου Νικολάου που βρήκε στο σπίτι της και εκείνη καλύπτει τον Πέτρο. Στην Κρήτη, η Πολυξένη κάνει μία ξαφνική επίσκεψη στη Μαρία και της ζητάει μία χάρη που αναστατώνει τον Δημήτρη.

Την ίδια στιγμή, ο Δημοσθένης Καλλέργης αποκαλύπτει στον Μιχάλη το περίπλοκο παρελθόν του με τον Παντελίδη. Την επόμενη μέρα, η Ελένη παίρνει την κατάσταση στα χέρια της και καλεί τον Δημοσθένη στο καφέ που δουλεύει ο Μιχάλης. Ωστόσο, την ίδια ώρα κατευθύνεται εκεί ο Παντελίδης και η συνάντηση των δύο δικηγόρων προβλέπεται επεισοδιακή.

Οι δύο δικηγόροι φαίνεται πως δεν έχουν ξεχάσει όσα τους χώρισαν στο παρελθόν και είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα προκειμένου να κερδίσει ο ένας τον άλλο στη δίκη. Στο σπίτι του Ιπποκράτη, η Δήμητρα βρίσκει το ημερολόγιο της Κλαίρης και συνειδητοποιεί συγκλονισμένη την τραγική αλήθεια που της έκρυβε ο Ιπποκράτης. Τώρα πια γνωρίζει πως το αφεντικό της σκότωσε τη γυναίκα του και είπε ψέματα, πως εξαφανίστηκε.

 

Δείτε επίσης: “Το Ναυάγιο” Spoiler: Νεκρός ο Βλάσης – Πεθαίνει στην αγκαλιά της Μαρίας

 

Ο Δημοσθένης ανακοινώνει κάτι σημαντικό

Η Ειρήνη πηγαίνει να βρειτον Βασίλη στο σπίτιτηςΣτέλλας και βλέπει για πρώτη φορά το μωρό της Στέλλας, δηλαδή το μωρό της. Η κοπέλα αισθάνεται πολύ όμορφ με το παιδί και δεν μπορεί να εξηγήσει όσα ένιωσε. Όταν επιστρέφει στο σπίτι της, ακούει για μία υπόθεση για παράνομο εμπόριο βρεφών και σοκάρεται, κάνοντας παράλληλα περίεργες σκέψεις. Εντωμεταξύ, ο Παντελίδης επισκέπτεται τον Πέτρο στην αυλή και ζητάει τη σιωπή του στη δίκη εκβιάζοντάςτον με τονφάκελο του Αντώνη στην Ασφάλεια.

Ο νεαρός βρίσκεται σε αδιέξοδο και δεν ξέρει αν πρέπει να ρισκάρει και να καταθέσει ή να κάνει πίσω. Ταυτόχρονα, η Βάσω μαθαίνει ότι στο γραφείο του πατέρα της υπάρχει φάκελος με το όνομα «Κοντογιωργάκης» και ψάχνει να βρειτην αλήθεια. Λίγο μετά, ο Δημοσθένης καλείτον Πώργη, τον Βασίλη και τον Μιχάλη στο γραφείο του για να τους κάνει μία σημαντική ανακοίνωση που αφορά τη δίκη για το ναυάγιο.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο