15.9 C
Almyros
30 Σεπτεμβρίου 2024 01:19
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΟ Σερέλης δεν είδε πνευματική ετοιμότητα! (video)

Ο Σερέλης δεν είδε πνευματική ετοιμότητα! (video)

 

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μετά την ήττα της ομάδας του στο Περιστέρι, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ αναφέρθηκε στα λάθη και την κακή διάθεση που είχε το σύνολό του για το ματς αυτό. 

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη παρουσιάστηκε με τελείως διαφορετική εικόνα από το πρώτο ματς του ΟΑΚΑ, επιβλήθηκε με 73-58 στο κλειστό “Ανδρέας Παπανδρέου” επί του Παναθηναϊκού και ισοφάρισε τη μεταξύ τους σειρά σε 1-1 για τους ημιτελικούς της Basket League.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο τεχνικός του “τριφυλλιού”, Χρήστος Σερέλης, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, τόνισε πως η ομάδα του έδειξε κακό πρόσωπο και δεν ήταν πνευματικά έτομο για το δεύτερο ματς στο Περιστέρι.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ ο Χρήστος Σερέλης:

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Χρ. Σερέλης: \”Εκ του αποτελέσματος, δεν παρουσιαστήκαμε έτοιμοι\””,”description”:”Οι δηλώσεις του Χρήστου Σερέλη.”,”thumbnailUrl”:”https://i1thumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMy8wNS8yMC8xOC8zMV8yMF82NDY5MTFmODk2YzViLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT58S”,”uploadDate”:”2023-05-20T18:32:11.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z1sklicf1dq&playlistId=v-csrbc45e26jl”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

«Δε λειτούργησε η επίθεση μας. Ήμασταν πολύ κακοί στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Τώρα πρέπει να επιστρέψουμε στο ΟΑΚΑ για το 2-1 και να παίξουμε όπως πρέπει.

Έχουμε πολλά σκαμπανεβάσματα. Είχαμε μιλήσει με τα παιδιά πριν το παιχνίδι, αλλά δεν παρουσιαστήκαμε καθόλου έτοιμοι πνευματικά για να παίξουμε σκληρά όπως περιμέναμε ότι θα κάνει το Περιστέρι»//Γ.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο