25.7 C
Almyros
29 Σεπτεμβρίου 2024 21:30
ESPA
ΑρχικήLIFEΟ Τριαντάφυλλος για το «Survivor All Star»: «Πώς γίνεται οι παίκτες να...

Ο Τριαντάφυλλος για το «Survivor All Star»: «Πώς γίνεται οι παίκτες να γνωρίζουν τραγούδι που κυκλοφόρησε στις 20 Απριλίου;»

Ο Τριαντάφυλλος έκανε μια ανάρτηση – καρφί, για το «Survivor All Star» και η Μπέττυ Μαγγίρα θέλησε να παίξει live τις δηλώσεις του, από… το κινητό της στον αέρα του «Ποιος είναι Πρωινιάτικα».

Συγκεκριμένα, ο Τριαντάφυλλος έγραψε σε στόρι του στο Instagram:

«Λοιπόν αδερφέ μου @Rack.barcode, πες στον κόσμο πότε βγήκε αυτό το τραγούδι; Μιλήσαμε και μου είπες ότι βγήκε πριν 2 μήνες! Λοιπόν ο Μπόγδανος, ο Μάριος και η Στέλλα πού το ξέρουν ρε μάγκες; Άντε γεια ρε! Το τραγούδι είναι πριν 2 μήνες κι αυτοί είναι μέσα 5 μήνες και το ξέρουν;».

Ο Γιώργος Ταβλαδάκης, καλεσμένος στο πάνελ της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», αποκάλυψε πως στα ξενοδοχεία που φιλοξενούνται οι παίκτες του «Survivor», όταν κερδίζουν έπαθλα, διαθέτουν – όπως είναι λογικό – ίντερνετ, με αποτέλεσμα να τους δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθήσουν αποσπάσματα εκπομπών στο YouTube ή να ακούσουν μουσική μέσω smart τηλεόρασης.

Λίγο αργότερα, ο Τριαντάφυλλος έκανε «παρέμβαση» στην εκπομπή μέσω βιντεοκλήσης, όπου ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να τον δούμε στην κριτική επιτροπή του «Fame Story» την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

 

Δείτε τα βίντεο:

 

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο