21.8 C
Almyros
28 Σεπτεμβρίου 2024 05:14
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΌφερμαρς: «Η καρδιά μου είναι νεκρή κατά 45%»

Όφερμαρς: «Η καρδιά μου είναι νεκρή κατά 45%»

 

Ο 50χρονος αποκάλυψε την κατάσταση που βρίσκεται μετά το εγκεφαλικό που υπέστη τον Δεκέμβριο. Μιλώντας για πρώτη φορά μετά το περιστατικό, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που βρίσκει μπροστά του σε καθημερινή βάση.

Ο Μαρκ Όφερμαρς μίλησε για πρώτη φορά με λεπτομέρειες, αναφορικά με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Το σημαντικότερο όλων είναι πως δε χάνει τη διάθεση και την όρεξή του για δουλειά, μιας και όπως λέει ο ίδιος, δεν μπορεί να μην κάνει τίποτα.

«Πρέπει να πάρω ανάσα όταν μιλάω πολύ και χρειάζεται ενέργεια για να παραμείνω συγκεντρωμένος. Η καρδιά μου είναι νεκρή κατά 45%. Αλλά δεν πρέπει να με λυπάστε. Είμαι χαρούμενος άνθρωπος μόνο που πρέπει να μοιράσω την ενέργειά μου όσο καλύτερα μπορώ», είπε αρχικά σε συνέντευξή του στη “Het LaatsteNieuws“.

«Εάν υπάρχουν σημαντικά θέματα ή συναντήσεις στην ημερήσια διάταξη, επικεντρώνομαι σε αυτά. Προτιμώ να πεθάνω εδώ παρά να μην κάνω τίποτα», ανέφερε στη συνέχεια. Υπενθυμίζουμε ότι το 2022 κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση, κάτι που οδήγησε στην ξαφνική αποχώρησή του από τον Άγιαξ. Έπειτα ανέλαβε αθλητικός διευθυντής στην Αντβέρπ, όπου παραμένει έως σήμερα.//Α.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο