21.7 C
Almyros
5 Οκτωβρίου 2024 05:19
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΟι αντάρτες ζητούν εγγυήσεις για να αφήσουν ελεύθερο τον πατέρα του Λουίς...

Οι αντάρτες ζητούν εγγυήσεις για να αφήσουν ελεύθερο τον πατέρα του Λουίς Ντίας

 

Μετά την έκκληση του Λουίς Ντίας στους αντάρτες της Κολομβίας να απελευθερώσουν τον πατέρα του, ο αρχηγός της αντιστασιακής οργάνωσης, Χοσέ Κιρόζ, απάντησε πως χρειάζεται κρατικές εγγυήσεις ώστε να προχωρήσει τη διαδικασία.

Το “δράμα” του Λουίς Ντίας συνεχίζεται.

Ο 26χρονος άσος της Λίβερπουλ, σκόραρε στην Κυριακάτικη (5/11) αναμέτρηση με τη Λούτον, δίνοντας στην ομάδα του το βαθμό της ισοπαλίας. Αμέσως μόλις σκόραρε, ο Ντίας σήκωσε τη φανέλα του, αποκαλύπτοντας το μήνυμα “Ελευθερία για τον μπαμπά” που ο ίδιος είχε γράψει. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, με ανάρτησή του στα social media, ζήτησε από τον “εθνικό απελευθερωτικό στρατό” της Κολομβίας να αφήσουν τον πατέρα του ελεύθερο.

Ακολούθησε η γραπτή δήλωση του αρχηγού των ανταρτών, Χοσέ Μανουέλ Μαρτίνεζ Κιρόζ, ο οποίος απάντησε πως η οργάνωση θα απελευθερώσει τον πατέρα του Ντίας, τον Λουίς Μανουέλ, μόνο αν λάβει γραπτές εγγυήσεις από την κυβέρνηση της χώρας.

Αναλυτικά η δήλωση του Κιρόζ: «Η περιοχή είναι γεμάτη από τον κυβερνητικό στρατό και αυτό δημιουργεί πολλά προβλήματα ασφαλείας για την απελευθέρωση του Ντίας. Η κατάσταση αυτή δεν επιτρέπει να γίνει με ασφάλεια για εμάς και τον ίδιο η επιστροφή στην οικογένεια του. Αν συνεχιστούν οι στρατιωτικές επιχειρήσεις στην περιοχή μας, τότε θα υπάρξει πιθανότατα πρόβλημα. Κατανοώ πλήρως την αγωνία της οικογένειας του και ισχύει η δέσμευση μας για την άμεση απελευθέρωση του, αρκεί να λάβουμε συγκεκριμένες εγγυήσεις από την κυβέρνηση ώστε ν’ αποσυρθούν οι στρατιωτικές μονάδες».//ΓΘ

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο