19 C
Almyros
28 Σεπτεμβρίου 2024 01:16
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΟλοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής διευθυντών Α’θμιας

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής διευθυντών Α’θμιας

Ολοκληρώθηκε χθες και το τελευταίο στάδιο των διαδικασιών επιλογής διευθυντών για την Α’θμια Εκπαίδευση, με την ολοκλήρωση των συνεντεύξεων. Από συνέντευξη πέρασαν 122 εκπαιδευτικοί που διεκδικούν 86 θέσεις. Όπως επισήμανε ο προϊστάμενος Α’θμιας Εκπαίδευσης, Γιώργος Πολύζος, τα ακαδημαϊκά προσόντα των συναδέλφων του είναι υψηλά και εξέφρασε την ικανοποίησή του για το ενδιαφέρον που επέδειξαν.

Αναφορικά με τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν, την επόμενη εβδομάδα θα καταχωρηθούν οι βαθμολογίες από τις συνεντεύξεις στην φόρμα του υπουργείου και μέχρι τις 5 Απριλίου 2023, όπως αναφέρει η σχετική οδηγία από το υπουργείο Παιδείας, θα αναρτηθούν οι πίνακες με την τελική βαθμολογία συμπεριλαμβανομένων και των συνεντεύξεων.
Οι θέσεις διευθυντών στην Α’θμια Εκπαίδευση είναι 86, εκ των οποίων τέσσερις στα ειδικά σχολεία και τέσσερις στα ειδικά νηπιαγωγεία.

Τέλος ο κ. Πολύζος εξέφρασε την άποψη ότι «δεν θα ήταν η κατάλληλη χρονική στιγμή να γίνει η τοποθέτηση των νέων διευθυντών στις 8 Απριλίου, όπως διαβάζουμε σε σχετικά εκπαιδευτικά ρεπορτάζ. Σε κάθε περίπτωση, δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση από το υπουργείο δεν έχουμε».

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο