18.3 C
Almyros
24 Σεπτεμβρίου 2024 23:26
ESPA
ΑρχικήLIFEΠαντρεύεται ο Snik την σύντροφό του

Παντρεύεται ο Snik την σύντροφό του

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει ο Snik όπως αποκάλυψε σε βίντεο στο TikTok.

Ο δημοφιλής τράπερ έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό, όπου μιλάει στους διαδικτυακούς του φίλους για την καθημερινότητά του.

Σε αυτό, αναφέρει μεταξύ άλλων, πως το τελευταίο διάστημα γυμνάζεται, προκειμένου να χάσει κάποια κιλά μέχρι την ημέρα του γάμου του.

Στο βίντεο που ανάρτησε και φαίνεται να περπατάει στον δρόμο, ο Snik ακούγεται να λέει:

“Είμαι πολύ ήρεμος, προσπαθώ να κάνω γυμναστική, να χάσουμε λίγα κιλάκια που έχουμε πάρει, να είμαστε όμορφοι και ωραίοι. Θα παντρευτούμε με τη γυναίκα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος και ήρεμος. Δεν θέλω να βλέπω όλα αυτά τα τσιμ**** να βγαίνουν να μιλάνε και να κάνουν κακό στη σκηνή. Από εμένα φέτος θα δείτε καλή μουσική, λιγότερους τσακωμούς και περισσότερη αγάπη. Όσοι είστε εδώ, ένα μεγάλο ευχαριστώ. Είμαι εδώ, γιατί εσείς με έχετε φέρει εδώ. Την αγάπη μου”.

@snikclips #snik #snikthehustla ♬ πρωτότυπος ήχος – SNIK

 

O τράπερ και η σύντροφός του, Marta Aharonian είναι μαζί εδώ και περίπου έναν χρόνο, κρατώντας χαμηλό προφίλ, για να προστατεύσουν έτσι, τη σχέση τους από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η 30χρονη από την Αρμενία είναι σε σχέση τον τελευταίο χρόνο με τον τράπερ, ενώ αναρτά συχνά στα social media υλικό από κοινές τους εμφανίσεις.

Εκτός από TikToker, η Marta Aharonian είναι και επιχειρηματίας, αφού άνοιξε φέτος τον δικό της χώρο στην Κηφισιά, με υπηρεσίες περιποίησης.

Είναι επίσης, μητέρα ενός 7χρονου κοριτσιού, με το οποίο μάλιστα, αναρτά συχνά υλικό στους λογαριασμούς της στα social media.

Έχει τέσσερα αδέρφια, μία αδερφή και τρεις αδερφούς, με τους οποίους διατηρεί πολύ καλές σχέσεις, όπως μαρτυρούν οι δημοσιεύσεις της.



Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο