25.7 C
Almyros
24 Σεπτεμβρίου 2024 13:16
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΠΑΟΚ: Συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα ο Μάρκος Αντόνιο

ΠΑΟΚ: Συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα ο Μάρκος Αντόνιο

 

Ο Βραζιλιάνος χαφ “τρέχει” για να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τον “Δικέφαλο του Βορρά” μετά την διακοπή, συνεχίζοντας σήμερα (11/10) το ατομικό του πρόγραμμα στη Νέα Μεσημβρία.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανυπομονεί να έχει στη διάθεση του τον ταλαντούχο μέσο και ευελπιστεί να συμβεί αυτό με την επιστροφή του πρωταθλήματος το τριήμερο 20-22/10. Ατομικό εξακολουθεί να κάνει και ο Φελίπε Σοάρες.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ για την σημερινή προπόνηση:

«Oι δυνατές προπονήσεις έλειψαν λόγω των συνεχόμενων αγώνων. Πλέον όμως λόγω διακοπής για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων, το τεχνικό επιτελείο έχει τη δυνατότητα να… τρέξει τους παίκτες, με μοναδικό στόχο η ομάδα να εμφανιστεί έτοιμη και πιο δυνατή με την επανέναρξη. Την Τετάρτη (11.10) οι ρυθμοί ανέβηκαν. Η προπόνηση ξεκίνησε με ασκήσεις passing game, ακολούθησε ένα παιχνίδι κατοχής και στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσο το ένα δούλευε στα τελειώματα μετά από σέντρα, το άλλο έκανε ασκήσεις με τον προπονητή πάνω στο pressing. Στο φινάλε διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα. Οι Μάρκος Αντόνιο και Φιλίπε Σοάρες συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο».//ΣΠ

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο