15.7 C
Almyros
24 Σεπτεμβρίου 2024 09:24
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΠαπαπέτρος και Μόσχος θέλουν να πάρουν τον Δήμο Βόλου στα… χαρτιά –...

Παπαπέτρος και Μόσχος θέλουν να πάρουν τον Δήμο Βόλου στα… χαρτιά – Ζητούν την έκπτωση Μπέου από το αξίωμα

Το θέμα του κωλύματος εκλογιμότητας του Αχιλλέα Μπέου επαναφέρει δύο μήνες μετά τις δημοτικές εκλογές, στις οποίες ηττήθηκε παταγωδώς, ο δικηγόρος Νίκος Παπαπέτρος, σε συνεργασία με το δεξί του χέρι, επίσης δικηγόρο και πρώην αντιδήμαρχο του Πάνου Σκοτινιώτη, Νίκο Μόσχο.

Οι δύο δικηγόροι, που θα αναλάβουν θέσεις δημοτικών συμβούλων από 1.1.2024 ισχυρίζονται ότι ο σημερινός δήμαρχος δε μπορεί να κατέχει το αξίωμα λόγω της παραχώρησης του Πανθεσσαλικού σταδίου στην ΠΑΕ Βόλος. Έτσι, προσφεύγουν στο εκλογοδικείο προκειμένου ο κ. Μπέος να… εκπέσει από το αξίωμά του!

Σήμερα, οι δύο άνδρες παραχώρησαν συνέντευξη τύπου σε φιλικά ΜΜΕ της πόλης.

«Οι εκλογές τελείωσαν, το αποτέλεσμα είναι δεδομένο και δεν αμφισβητείται. Εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα δημοτική αρχή για το καλό της πόλης. Ελπίζουμε να ικανοποιηθούν οι προσδοκίες των πολιτών. Υπάρχει όμως πολιτικό πρόβλημα. Ο Αχ. Μπέος εκτός από Δήμαρχος είναι ιδιοκτήτης, πρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, γεγονός που απαγορεύεται από την εκλογική νομοθεσία» τόνισε ο κ. Παπαπέτρου, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Να σημειωθεί ότι αν η ένσταση τύχη έγκρισης, η παράταξη του κ. Παπαπέτρου, δε θα αναλάβει τη δημοτική αρχή της πόλης, αλλά θα εκλεγεί επικεφαλής και δήμαρχος από την σημερινή δημοτική ομάδα.

Απάντηση Μπέου

Σε απάντηση του ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, αναφέρει:

Αναφορικά με τις βαρυσήμαντες δηλώσεις και τις βαρύγδουπες ανακοινώσεις των έγκριτων νομικών Παπαπέτρου, Μόσχου και λοιπών, έχω να συστήσω κουράγιο και υπομονή. Το 2029 δεν είναι μακριά. Κοντά είναι. Κατά τα άλλα;  ζωή στα μπλάρια μας…

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο