31.7 C
Almyros
29 Σεπτεμβρίου 2024 17:33
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΠαραμονή και… Ευρώπη σε πρώτο πλάνο!

Παραμονή και… Ευρώπη σε πρώτο πλάνο!

 

Mε ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 33ης αγωνιστικής της La Liga, με το Αλμερία – Έλτσε και το Μπαρτσελόνα – Οσασούνα με κοινή ώρα έναρξης στις 20:30, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενείται από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Φουλ δράση στη La Liga με τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ να αγωνίζονται απόψε. Την αυλαία ανοίγουν οι αναμετρήσεις ανάμεσα σε Αλμερία και Έλτσε, αλλά και η εντός έδρας αναμέτρηση των “μπλαουγκράνα” κόντρα στην Οσασούνα, στις 20:30. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης στις 23:00.

20:30 Αλμερία – Έλτσε

Η Αλμερία προέρχεται από την ήττα με 4:2 από τη Ρεάλ Μαδρίτης και αντιμετωπίζει την Έλτσε που είναι ουραγός και ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός της δεν θα ήλπιζε σε σωτηρία. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 16η θέση και στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού και αναζητούν τους βαθμούς που θα τους ανεβάσουν στον βαθμολογικό πίνακα.

20:30 Μπαρτσελόνα – Οσασούνα

Η Μπαρτσελόνα προερχόμενη από το εμφατικό 4:0 κόντρα στη Μπέτις, υποδέχεται την Οσασούνα. Πλέον, βρίσκεται στο +11 από τη Ρεάλ Μαδρίτης και πλέον πρέπει να γίνει θαύμα για να χάσει τον τίτλο από τα χέρια της.
Η Οσασούνα από την άλλη, ηττήθηκε από τη Σοσιεδάδ με 2:0 όμως ακόμη βρίσκεται μέσα στους Ευρωπαϊκούς της στόχους. Το προσεχές Σάββατο αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης, στον τελικό Κυπέλλου, εκεί που μπορεί να πάρει κατευθείαν την πρόκριση για το Europa League, αλλά και μέσω του Πρωταθλήματος και της 7ης θέση που μπορεί να την οδηγήσει στο Κόνφερενς.

23:00 Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ, που πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν φέτος υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης, το πρόγραμμα να συνεχίζεται ζόρικο γι αυτή. Βρίσκεται στην 4η θέση στο -8 από την 3η Ατλέτικο Μαδρίτης και θέλει να αυξήσει τη διαφορά της από την πέμπτη Βιγιαρεάλ προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για την Ευρώπη. Η Ρεάλ Μαδρίτης από την άλλη, αντέδρασε με την ευρεία νίκη με 4:2 επί της Αλμερίας, όμως βρίσκονται στο -11 από τη Μπαρτσελόνα που δύσκολα αλλάζει. Έτσι, σε πρώτη μοίρα περνά το Κύπελλο αλλά και το Τσάμπιονς Λιγκ εκεί που θα αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Σίτι.//Μ

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο