14.6 C
Almyros
30 Σεπτεμβρίου 2024 09:22
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΠασίγνωστος Έλληνας επιχειρηματίας θέλει να αγοράσει την ΠΑΕ Βόλος – Τo deal...

Πασίγνωστος Έλληνας επιχειρηματίας θέλει να αγοράσει την ΠΑΕ Βόλος – Τo deal με τον Ατζούν

Την ώρα που τα οικονομικά επιτελεία του Ατζούν Ιλίτζαλι και του Αχιλλέα Μπέου βρίσκονται ένα βήμα πριν δώσουν τα χέρια για την πώληση – εξαγορά της ΠΑΕ Βόλος, μία είδηση που αποκαλύπτει το TheNewspaper.gr, δείχνει τη δυναμική που έχει αποκτήσει η Θεσσαλική ομάδα της Super League.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ, πασίγνωστος Έλληνας επιχειρηματίας βρισκόταν εδώ και καιρό σε συνεννόηση με τον Αχιλλέα Μπέο προκειμένου να αγοράσει την ΠΑΕ. Πρόκειται για μεγάλο όνομα στον χώρο των επιχειρήσεων που η ανάμειξη του στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα άλλαζε τα δεδομένα. Μέχρι σήμερα δεν έχει ασχοληθεί με τον χώρο του αθλητισμού και για πρώτη φορά θα έμπαινε στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Τη συμφωνία φαίνεται ότι “έσπασε” ο Τούρκος παραγωγός του Survivor, ο οποίος αποδείχθηκε περισσότερο βιαστικός και έτοιμος να δώσει το μεγάλο ποσό των αρκετών εκατομμυρίων για να κάνει δική του τη Βολιώτικη ΠΑΕ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TheNewspaper.gr, ο Αχιλλέας Μπέος, πριν ξεκινήσει τις συζητήσεις με τον Ατζούν, τηλεφώνησε στον Έλληνα επιχειρηματία και έλαβε την άδειά του, μη θέλοντας να τον αδειάσει και να τον αιφνιδιάσει. Πήρε το “πράσινο φως” και συνέχισε τη διαπραγμάτευση με τον Τούρκο, ο οποίος ήρθε με το ιδιωτικό του αεροσκάφος στον Βόλο.

Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ατζούν Ιλίτζαλι βρίσκεται ένα βήμα πριν το τελικό “ναι”, καθώς η ομάδα είναι καθαρή, δεν έχει οικονομικές υποχρεώσεις και θα “συνδεθεί” με τις άλλες δύο ποδοσφαιρικές ομάδες που διαθέτει ο ίδιος σε Ηνωμένο Βασίλειο και Τουρκία.

Ιδιαίτερη σημασία στην αλλαγή “παίκτη” για τον Αχιλλέα Μπέο έπαιξε η δέσμευση του Ατζούν ότι θα επενδύσει στην περιοχή, αφήνοντας στον Βόλο πολλά εκατομμύρια που θα εκτοξεύσουν το τουριστικό προϊόν.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο