24.1 C
Almyros
1 Οκτωβρίου 2024 15:40
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑ«Πειραγμένη» η επιστολή της μητέρας που κατέθεσε ο π. Αντώνιος στην ανακρίτρια...

«Πειραγμένη» η επιστολή της μητέρας που κατέθεσε ο π. Αντώνιος στην ανακρίτρια [εικόνα]

Συνεχείς ανατροπές έχει η υπόθεση του πατρός Αντωνίου και της Κιβωτού του κόσμου, που συνεχίζει να απασχολεί το πανελλήνιο, μετά την αποκάλυψη από το TheNewspaper.gr, του περιεχομένου του συμπληρωματικού υπομνήματος που κατέθεσε ο ιερέας στην ανακρίτρια.

Σε αυτό, συμπεριλαμβάνεται μία επιστολή που αποδίδεται στη μητέρα του 16χρονου σήμερα τρόφιμου, ο οποίος έχει καταγγείλει τον π. Αντώνιο για ασελγείς πράξεις. Η επιστολή που ανακαλεί τις καταγγελίες φέρει σφραγίδα και υπογραφή από υπάλληλο του ΚΕΠ Λάρισας για το γνήσιο της υπογραφής.

Σύμφωνα όμως με όσα μεταδίδει το TheNewspaper.gr, ο αριθμός του δελτίου ταυτότητας του εγγράφου, δεν φαίνεται να αντιστοιχεί στο όνομα της μητέρας του ανήλικου! Αυτό μπορεί να σημαίνει είτε ότι το έγγραφο που κατατέθηκε στην ανακρίτρια είναι πλαστό και αμφιβόλου προελεύσεως, είτε ότι ο υπάλληλος του Δήμου Λαρισαίων έχει κάνει κάποιο λάθος στην καταγραφή των στοιχείων.

Η ίδια η μητέρα, μιλώντας νωρίτερα στο TheNewspaper.gr, τόνισε ότι δεν είναι αυτός ο γραφικός της χαρακτήρας και ότι ο αριθμός της ταυτότητάς της δεν συνάδει με τον αναγραφόμενο, ενώ επέμεινε στις καταγγελίες που έχει κάνει για τον γιο της.

Την ίδια ώρα, στο υπόμνημα συμπεριλαμβάνεται και ένα video που παρουσιάζει τον νεαρό τρόφιμο να ανακαλεί τις καταγγελίες που έχει κάνει για τον π. Αντώνιο, το οποίο μέχρι στιγμής δεν αμφισβητείται καθώς έχει εικόνα και ήχο. Σε αυτό, ο ανήλικος ζητά συγγνώμη για τα “ψέματα που είπε επηρεασμένος από άλλον τρόφιμο εναντίον του π. Αντωνίου” και του ζητά συγγνώμη.

Οι εξελίξεις αυτές περιπλέκουν ακόμα περισσότερο την υπόθεση που απασχολεί τις δικαστικές αρχές ως προς το κομμάτι διερεύνησης τυχόν αδικημάτων της ασέλγειας, της κακοποιητικής συμπεριφοράς από μέλη της “Κιβωτού” προς τροφίμους και για την οικονομική διαχείριση του οργανισμού.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο