16.5 C
Almyros
2 Οκτωβρίου 2024 02:36
ESPA
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΠεριοδείες των πολιτικών αρχηγών με εντατικούς ρυθμούς (video)

Περιοδείες των πολιτικών αρχηγών με εντατικούς ρυθμούς (video)

Στην Κρήτη περιοδεύει από το βράδυ της Δευτέρας 12/6 και για τρείς μέρες ο Αλέξης Τσίπρας, με πρώτο σταθμό τα Ζωνιανά και επίσκεψη στα Ανώγεια. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε καυστικά στο TikTok τις απόψεις Μητσοτάκη και Σκέρτσου για τους έμμεσους φόρους, με αφορμή τα θέματα των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας στις Πανελλαδικές. Στο Ρέθυμνο περιοδεύει ο Νίκος Ανδρουλάκης, που ζήτησε από τους πολίτες τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ στις κάλπες.

Από τα Ζωνιανά ξεκινά η τριήμερη περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στην Κρήτη. Με στόχο να αυξήσει τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ και να ανακτήσει τις δυνάμεις που έχασε στις εκλογές της 21ης Μαΐου θα περιοδεύσει σε Ρέθυμνο, Ηράκλειο και Λασίθι.

Με αιχμές για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Άκη Σκέρτσο σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τα θέματα των Πανελληνίων Εξετάσεων στο μάθημα Αρχές Οικονομικής Θεωρίας. Το ερώτημα αφορούσε αν οι έμμεσοι φόροι επιβαρύνουν άνισα τα χαμηλά εισοδήματα. Όπως δήλωσε: «ελπίζω παιδιά να μην αντιγράψατε Σκέρτσο και Μητσοτάκη, αλλά αυτά που λένε η λογική και τα βιβλία σας. Καλή επιτυχία».

Είναι ώρα να μιλήσουμε πολιτικά και να αφήσουμε τα εκβιαστικά διλήμματα, ανέφερε ο Νίκος Ανδρουλάκης που περιοδεύει στο Ρέθυμνο και κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν το ΠΑΣΟΚ για να υπάρξει προοδευτική αντιπολίτευση και να πάψει να κυριαρχεί ο φόβος. Μιλώντας στο Mega ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, τόνισε: «Τα προγράμματά μας αποκλίνουν σε απόλυτο βαθμό, άρα σενάριο συγκυβέρνησης με τη Νέα Δημοκρατία δεν υπάρχει. Λέει ότι το ΠΑΣΟΚ είναι αντιμεταρρυθμιστική δύναμη; Πότε στήριξε μια μεταρρύθμιση για διαφάνεια και αξιοκρατία η Νέα Δημοκρατία; Μία; Πάντα ήταν απέναντι στις μεγάλες μεταρρυθμίσεις».

Σε συμπόρευση με το ΚΚΕ κάλεσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας όσους μπορεί να σκέφτηκαν να το ψηφίσουν, αλλά τελευταία στιγμή δίστασαν, για να έχουν μια πραγματική μαχητική αντιπολίτευση, όπως ανέφερε: «Οι εργαζόμενοι να  στείλουν ένα ηχηρό προειδοποιητικό μήνυμα, ότι η επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση της ΝΔ, θα τα βρίσκει σκούρα, όταν θα υλοποιεί τα σχέδια σε βάρος του λαού που έχει στα σκαριά. Κι αυτό το μήνυμα μόνο με ένα τρόπο μπορεί να ακουστεί δυνατά: Με την ακόμα μεγαλύτερη ενίσχυση του ΚΚΕ».

Στη λαϊκή αγορά της Σταυρούπολης περιόδευσε ο Κυριάκος Βελόπουλος που κατηγόρησε τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για αλαζονική συμπεριφορά. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης: «θα έχουν αυτοδυναμία, αλλά δε θα είναι αυτοδύναμη η Ελλάδα… αν ο ελληνικός λαός επιλέξει ΝΔ, η Ελλάδα δε θα είναι πλέον αυτοδύναμη».

Η δραστηριότητα των πολιτικών αρχηγών συνεχίζεται με περιοδείες σε όλη τη χώρα.

Ρεπορτάζ Εμμανουέλα Αργείτη

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο