24.7 C
Almyros
2 Οκτωβρίου 2024 14:25
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΠήλιο: Στη γιορτή φιρικού Βυζίτσας η παράταξη Σωλήνη

Πήλιο: Στη γιορτή φιρικού Βυζίτσας η παράταξη Σωλήνη

Ο συνδυασμός «Δυναμικά Μπροστά» παρέστη δια της αντιπροσώπου του, κ.Συραγώς Σταθαράκου, δημοτικής συμβούλου Σηπιάδος, στη γιορτή φιρικιού που διοργάνωσε ο αγροτικός συνεταιρισμός γυναικών Βυζίτσας «Εσπερίδες», την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023. Σε σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε, αναφέρονται τα εξής:

Στη σύγχρονη κοινωνία οι γυναίκες επιχειρηματίες φέρνουν μια νέα εποχή στην αγροτική οικονομία και επιχειρηματικότητα. Οι αγροτουριστικοί συνεταιρισμοί είναι τα κατεξοχήν παραδείγματα γυναικείας επιχειρηματικότητας στην επαρχία. Τον τελευταίο καιρό ο κόσμος τους προτιμάει, διότι χρησιμοποιούν αγνές, βιολογικές πρώτες ύλες και νιώθουν σαν να παίρνουν πράγματα από την γιαγιά τους στο χωριό.

Όλα όσα παράγουν είναι χειροποίητα. Τα προϊόντα τους μπορεί να ανταγωνίζονται αυτά του σουπερ μαρκετ, παρόλα αυτά η πρώτη ύλη τους είναι ασυναγώνιστη.

Σκοπός των γυναικείων Συνεταιρισμών είναι η απασχόληση των αγροτισσών γυναικών, η ενίσχυση του οικογενειακού εισοδήματος τους, η ανάπτυξη του τόπου, η διατήρηση και η διάδοση της παράδοσης μέσα από την παραγωγή και τη διάθεση μιας σειράς υγιεινών, ποιοτικών χειροποίητων προϊόντων φτιαγμένων με μεράκι και αγάπη.

Επιστροφή λοιπόν στην παράδοση μέσω των γυναικείων συνεταιρισμών. Ο συνδυασμός μας «ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» είναι υπέρμαχος τέτοιων προσπαθειών, τις υποστηρίζει και τις προωθεί με όλες του τις δυνάμεις.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο