20.6 C
Almyros
4 Οκτωβρίου 2024 01:18
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΠλήθος κόσμου στο εορταστικό διήμερο στην Αγριά – Δείτε εικόνες

Πλήθος κόσμου στο εορταστικό διήμερο στην Αγριά – Δείτε εικόνες

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στο εορταστικό διήμερο στην Αγριά του Βόλου με μία σειρά από event να διασκεδάζουν μικρούς και μεγάλους.

Oι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την αναχώρηση του Αγιού Βασιλή με καΐκι σε μια μεγάλη εκδήλωση με παιχνίδια, ακροβατικά, συναυλία, κεράσματα και πολλές εκπλήξεις! Στις 18:00 τα ξωτικά της ομάδας Θεατρίνη περιμένουν όλα τα παιδιά για ατέλειωτο παιχνίδια, face painting και μια μοναδική παράσταση τσίρκου με ακροβατικά από την ομάδα ACROKUKU!Τη σκυτάλη πήρε ο Αθλητικός Σύλλογος Πολεμικών Τεχνών Αγριάς “Ο Αετός” και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγριάς – Δράκειας ‘ ο Άγιος Γεώργιος!, ενώ ακολούθηκε μεγάλο γλέντι με τον Γιωργος Παγκαλο, την Aida Qorri Pagalou και τους Δημήτρη Συντζάκη στο μπουζούκι, Γιάννη Σεμσιρή στα πλήκτρα, και τον Αντώνη Βαφίνη στα τύμπανα.

Σήμερα στις 19:30, στο Πορφυρογένειο Πολιτιστικό Κέντρο Αγριάς, αποκλειστικά για ενήλικο κοινό, “ΕΥΤΡΑΠΕΛΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΟΝΗΡΕΣ ΓΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΙΚΑΤΖΑΡΟΥΣ” από τη μοναδική αφηγήτρια Μάρω Έσοπου και τη μουσικό Ρίτα Ζοβωΐλη στο κανονάκι!

Δείτε εικόνες:

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο