17.2 C
Almyros
25 Σεπτεμβρίου 2024 01:24
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΠοιοί Βολιώτες έδωσαν το “παρών” στον τελικό και πανηγύρισαν τη νίκη του...

Ποιοί Βολιώτες έδωσαν το “παρών” στον τελικό και πανηγύρισαν τη νίκη του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός έγραψε μια ακόμα χρυσή σελίδα στην τεράστια ιστορία του, καθώς έγινε η πρώτη ομάδα που κατακτά ευρωπαϊκό τρόπαιο εκτός του Big 4 μετά την Πόρτο που είχε πάρει το Europa League.

H κατάκτηση του Conference από τον Ολυμπιακό είναι μια τρομερή στιγμή, μια εποποιία τόσο για τον σύλλογο και τον κόσμο του όσο και για ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Με τους πανηγυρισμούς να μην έχουν ακόμα κοπάσει, η αξία της κατάκτησης του τροπαίου από τους «ερυθρόλευκους» είναι ακόμα μεγαλύτερη, αν σκεφτεί κανείς ότι συνήθως οι ευρωπαϊκοί τίτλοι καταλήγουν συνήθως σε κάποια ομάδα των τεσσάρων κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων (Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία).

Δεκάδες Βολιώτες έδωσαν χθες το “παρών” στο στάδιο της Νέας Φιλαδέλφειας και γιόρτασαν την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού τίτλου από τον Ολυμπιακό.

Ανάμεσά τους, ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ Χρήστος Μπουκώρος με τον γιο του Γιώργο, ο Κωνσταντίνος Θεοφίλου – Μακρής, γιος της Ζέττας Μακρή, ο Απόστολος Κουταρέλος της ΟΝΝΕΔ, ο γιατρός Κώστας Κυρίτσης, ο Άκης Στάμος, ο οδοντίατρος Δημήτρης Στράκας, ο επιχειρηματίας Θοδωρής Καραλής, ο γιατρός Στέλιος Πολύζος κ.α.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο