14.6 C
Almyros
1 Οκτωβρίου 2024 01:44
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΠοιος είδε τον Τεν Χαγκ και δεν τον φοβήθηκε…

Ποιος είδε τον Τεν Χαγκ και δεν τον φοβήθηκε…

 

Ο Ολλανδός προπονητής ήταν έξω φρενών με τους ποδοσφαιριστές του μετά το συντριπτικό 7:0 από τη Λίβερπουλ και εξαπέλυσε απειλές προς πάσα κατεύθυνση στο προπονητικό κέντρο των “κόκκινων διαβόλων”.

Το βαρύ σκορ με το οποίο ηττήθηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Λίβερπουλ, δεν θα… περάσει έτσι από τον Έρικ Τεν Χαγκ. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η “Mirror”, ο Ολλανδός προπονητής ανέφερε σε έντονο ύφος στους παίκτες του ότι θα πρέπει να αισθάνονται τυχεροί που επιβιβάστηκαν στο πούλμαν της επιστροφής και δεν ταξίδεψαν με τους φιλάθλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα υποστηρίζει πως οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο ματς, έκαναν συνεδρία με ψυχολόγο, ενώ ο Τεν Χαγκ τους ανάγκασε να ακούσουν την περιγραφή των επτά γκολ της ομάδας του Άνφιλντ, έτσι ώστε να καταλάβουν τι ακριβώς συνέβη. Παράλληλα, μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ολλανδός τεχνικός τους απείλησε ότι σε περίπτωση που επαναληφθεί αντίστοιχη εικόνα, οι παίκτες θα υποβιβαστούν στη δεύτερη ομάδα και δεν θα επιστρέψουν στην πρώτη έως το τέλος της χρονιάς.//

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο