17.2 C
Almyros
25 Σεπτεμβρίου 2024 01:13
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΠόσο κοστίζουν τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τις Β.Σποράδες – Πόσα χρήματα χρειάζεται...

Πόσο κοστίζουν τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τις Β.Σποράδες – Πόσα χρήματα χρειάζεται μια τετραμελής οικογένεια

«Πονοκέφαλο» προκαλούν οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για όσους επιλέξουν να μετακινηθούν από το λιμάνι του Βόλου προς τα νησιά των Βορείων Σποράδων για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. 

Όπως καταγράφει το TheNewspaper.gr  από το λιμάνι του Βόλου προς τη Σκιάθο το εισιτήριο με πλοίο διαμορφώνεται στα 34,7 ευρώ, ενώ το δελφίνι στα 45 ευρώ. Το κόστος για την μεταφορά του οχήματος αγγίζει τα 84,7 ευρώ. 

Το κόστος δηλαδή για την μετακίνηση μιας τετραμελούς οικογένειας με το αυτοκίνητο τους αγγίζει τα 446 Ευρώ ενώ αν επιλέξει να ταξιδέψει με το δελφίνι θα πληρώσουν 360 Ευρώ

Για τη Σκόπελο, το εισιτήριο με πλοίο ανέρχεται στα 41,9 ευρώ και στα 55 ευρώ με το δελφίνι, ενώ για το όχημα το κόστος φτάνει τα 89,9 ευρώ. Αντίστοιχες είναι οι τιμές και προς την Αλόννησο.

Το κόστος δηλαδή για την μετακίνηση μιας τετραμελούς οικογένειας με το αυτοκίνητο τους στη Σκόπελο αγγίζει τα 514 Ευρώ ενώ αν επιλέξει να ταξιδέψει με το δελφίνι θα πληρώσουν 440 Ευρώ

Το εισιτήριο από το Μαντούδι προς τη Σκιάθο κοστίζει 33,7 ευρώ και 74,7 ευρώ το αμάξι, ενώ αντίστοιχες είναι και οι τιμές για τη Σκόπελο. Για την Αλόννησο το εισιτήριο ανέρχεται στα 39,7 ευρώ.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο