14.6 C
Almyros
1 Οκτωβρίου 2024 01:45
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΠότε ορκίζεται το νέο δημοτικό συμβούλιο Βόλου – Ποιοι δε θα κάτσουν...

Πότε ορκίζεται το νέο δημοτικό συμβούλιο Βόλου – Ποιοι δε θα κάτσουν ξανά στα έδρανα

Η δεύτερη θητεία του Αχιλλέα Μπέου στη διοίκηση του Δήμου Βόλου ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου, όμως την προσεχή Δευτέρα, θα λάβει χώρα το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο της τετραετίας.

Το “κοντέρ” θα γράψει μηδέν για τρεις παρατάξεις που δε θα εκπροσωπούνται στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο της πόλης. Πρόκειται για τον συνδυασμό “Βόλος, έξυπνη πόλη” με επικεφαλής της Νάνσυς Καπούλα, “Βόλος, Ανατροπή, Δημιουργία” του Απόστολου Παπαδούλη και “Μαζί για τον Βόλο” του Ιάσονα Αποστολάκη.

Η παράταξη του Αχιλλέα Μπέου “Νέα Εποχή, Νέα Δυναμική” θα κατέχει 26 έδρες, η παράταξη του Νίκου Παπαπέτρου “Συμμαχία για τον Βόλο” 15 έδρες και η παράταξη του Απόστολου Ριζόπουλου “Λαϊκή Συσπείρωση” 2 έδρες.

Η παράταξη του Αχιλλέα Μπέου συνεχίζει για τρίτη θητεία στη δημοτική αρχή. Ο Τάσος Μπατζιάκας, ο Απόστολος Γαλάτης και ο Θανάσης Σταυρίδης δε θα καθίσουν στα έδρανα του οργάνου.

Εκτός δημοτικού συμβουλίου θα βρεθούν η Βίκυ Μήτρου, ο Χριστόφος Ιγγλέσης, ο Στέργιος Φάτσης, η Σόνια Χαρανά – Μπασδάνη, ο Θεολόγος Διαμαντένιας, ο Βασίλης Ντακούμης, η Διαλεχτή Τσιτούμη, η Ελένη Παπαθανασίου, η Σούλα Βακουφτσή, ο Δημήτρης Τσιμπανάκος και η Άννα Μαρία Παπαδημητρίου που ορίστηκε αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας.

Η τελετή ορκωμοσίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο