20.1 C
Almyros
23 Σεπτεμβρίου 2024 23:24
ESPA
ΑρχικήΑΛΜΥΡΟΣΠρεμιέρα για την ταινία «Ξυλοκόπος» του Αλμυριώτη Δημ. Τσαμπίρα

Πρεμιέρα για την ταινία «Ξυλοκόπος» του Αλμυριώτη Δημ. Τσαμπίρα

«The Lumberjack» (ο ξυλοκόπος) είναι η νέα ταινία που υπογράφει ο 27χρονος πολυτάλαντος Δημήτρης Τσαμπίρας από τον Αλμυρό και η οποία κάνει πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη, την επόμενη Κυριακή 10 Δεκεμβρίου. Η ταινία δεν παρουσιάζει τοπικό ενδιαφέρον, μόνο επειδή φέρει τη σφραγίδα του Δημήτρη Τσαμπίρα. Τα γυρίσματα έγιναν στην Οθρυ και τον Αλμυρό και μέλη της τοπικής κοινωνίας έλαβαν μέρος σε αυτή.

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν δύο αποκλειστικές προβολές στα Village Cinemas στη Λάρισα (Fashion City Outlet), η μία στις 14:00 και η δεύτερη στις 15:30. Από αύριο θα υπάρχει δυνατότητα δωρεάν κράτησης θέσεων (https://reservation.ticketleo.com/event/27744/the-lumberjack-premiere).

Τα γυρίσματα της ταινίας ολοκληρώθηκαν στα μέσα του περασμένου καλοκαιριού και έγιναν σε περιοχές της Οθρυος και του Δήμου Αλμυρού.

Η ταινία είναι μεσαίου μήκους και έχει διάρκεια περίπου 45 λεπτών και αποτελεί τη μεγαλύτερη σε διάρκεια και την πιο άρτια παραγωγή του 27χρονου Αλμυριώτη Δημήτρη Τσαμπίρα.

Ο Δημήτρης Τσαμπίρας υπογράφει τόσο το σενάριο, όσο και τη σκηνοθεσία, τη μουσική, την κινηματογράφηση και το μοντάζ. Πρωταγωνιστής είναι ο Βαγγέλης Κούργιας.

Είναι μία ατμοσφαιρική ταινία τρόμου που περιέχει μυστήριο, συναίσθημα και γυρίστηκε στο δάσος.

Ενας συγγραφέας μυθιστορημάτων είναι ο βασικός χαρακτήρας. Βιώνει την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου και αποφασίζει να απομονωθεί για κάποιο διάστημα σε μία καλύβα πάνω στο βουνό προκειμένου να ξαναβρεί τον εαυτό του. Εκεί όμως απειλείται από ένα κακόβουλο πνεύμα.

Η Οθρυς, το Πετροκάναλο, το φράγμα Μαυροματη, το Κοιμητήριο Ευξεινούπολης, ο Πλάτανος και το δάσος Κουρί αποτελούν φυσικά σκηνικά της ταινίας στην οποία λαμβάνουν μέρος και πολλοί άνθρωποι της τοπικής κοινωνίας, όπως η ομάδα ΣκηνοΠαίκτες

Πηγή:Ταχυδρόμος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο