22.7 C
Almyros
5 Οκτωβρίου 2024 17:31
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΠρόεδρος Αρμάνι: «Ο Νέιπιερ ζήτησε τα τριπλά για να μείνει»

Πρόεδρος Αρμάνι: «Ο Νέιπιερ ζήτησε τα τριπλά για να μείνει»

 

Ο Πανταλέο Ντελ Όρκο μίλησε σε Ιταλικό μέσο για την πορεία της ομάδας του και την αρνητική έως τώρα πορεία, με τις μεταγραφές που δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα και την περίπτωση του Σαμπάζ Νέιπιερ.

Μετά την προσθήκη του Νίκολα Μίροτιτς, η φυγή του Σαμπάζ Νέιπιερ επηρέασε τον μεταγραφικό σχεδιασμό της Αρμάνι. Ο πρόεδρος της ομάδας Πανταλέο Ντελ Όρκο, στάθηκε στην πορεία του Μαόντο Λο, που δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα και έπλεξε το εγκώμιο του Έττορε Μεσίνα.

Οι δηλώσεις του Πανταλέο Ντελ Όρκο:

«Σίγουρα, τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά αυτή τη στιγμή. Έχω πιο υψηλές απαιτήσεις από την ομάδα, ειδικά στο επίπεδο της Euroleague. Ο Μεσίνα έχει πάρει δύο πρωταθλήματα και μας έχει πάει στο Final Four. Δεν μπορούμε να τα ξεχνάμε αυτά τα επιτεύγματά του».

«Θέλαμε να επεκτείνουμε το συμβόλαιο του Νέιπιερ το καλοκαίρι. Όμως, ζήτησε κάτι παραπάνω από τα τριπλά χρήματα, σε σχέση με αυτά που έπαιρνε. Δεν θέλαμε να ξοδέψουμε όλα τα χρήματά μας. Είχαμε ήδη επενδύσει πολλά στον Μίροτιτς, παρά το γεγονός πως η Μπαρτσελόνα εξακολουθεί να πληρώνει το μισό συμβόλαιό του.

Υπογράψαμε τον Μαοντό Λο, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν παίζει στο επίπεδο που περιμένουμε. Αν υπάρχει μια ευκαιρία, θα επιστρέψουμε στην αγορά, αλλά δεν θα ξοδέψουμε “τρελά” χρήματα. Με το financial fair play υπάρχουν όρια που πρέπει να σεβόμαστε, αλλιώς θα αναγκαστούμε να πληρώσουμε κάποιο τεράστιο πρόστιμο».//ΓΡ.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο