17.7 C
Almyros
29 Σεπτεμβρίου 2024 05:24
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΠρόεδρος Κτηνοτρόφων Μαγνησίας: Γι’ αυτό τον λόγο δε θα μπούμε στα μπλόκα...

Πρόεδρος Κτηνοτρόφων Μαγνησίας: Γι’ αυτό τον λόγο δε θα μπούμε στα μπλόκα των αγροτών [βίντεο]

Στην εκπομπή “Κοινωνία ώρα MEGA” μίλησε το πρωί ο Γ. Τερζάκης, πρόεδρος των κτηνοτρόφων Μαγνησίας, ο οποίος χαρτογράφησε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος μετά από την καταστροφική πυρκαγιά του Αυγούστου και τις φονικές πλημμύρες του Σεπτεμβρίου.

“Εμείς είχαμε μία φωτιά και δύο πλημμύρες ως κτηνοτρόφοι. Ζητήσαμε από 80 ευρώ να πάνε 140 ευρώ ανά ζώο και χθες μας ενέταξαν και τα καμμένα ζώα σε αυτή την τιμή. Το έκανε η Κυβέρνηση. Ήμασταν στα μπλόκα για λίγο αλλά αποχωρήσαμε διότι δε μπορούσαμε να λείψουμε ούτε λεπτό. Έχουμε δουλειές να φροντίσουμε τα ζώα μας, να αρμέξουμε. Δεν έχουμε πρόβλημα με την ενέργεια διότι στα μαντριά δεν έχουμε καν ρεύμα. Εμείς πήγαμε μόνοι μας στη Βουλή, στα Υπουργεία για να λύσουμε τα προβλήματά μας. Έγινε κλιμάκιο από το υπουργείο και θα μας πούνε ποιος κλέβει και πως διαμορφώνεται η τιμή στο ράφι, όταν από εμάς το παίρνουν οι εταιρείες πολύ φθηνά. Δε μπαίνουμε σε διαδικασία κλειστής τιμής με τις εταιρείες. Πήραμε προκαταβολές από τους γαλατάδες όμως. Περιμένουμε τα τιμολόγια.” τόνισε.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ:

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Αγρότες: «Απευχόμαστε σύγκρουση μεταξύ αγροτών & αστυνομικών» – Ο Στράτος Μαυροειδάκος για τα μπλόκα”,”description”:”Αγρότες: «Απευχόμαστε σύγκρουση μεταξύ αγροτών & αστυνομικών» – Ο Στράτος Μαυροειδάκος για τα μπλόκα”,”thumbnailUrl”:”https://i4thumbs.glomex.com/dC1jNWN5MW53cGJ5bnQvMjAyNC8wMi8wNy8wNi8zMF8xMF82NWMzMjM3MjdiYmIyLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT8M58S”,”uploadDate”:”2024-02-07T06:32:46.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599v1wlaha4e0i&playlistId=v-cyymmay4fryx”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο