26.8 C
Almyros
23 Σεπτεμβρίου 2024 17:34
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΠροκριματικά EURO 2024: Ευκαιρίες για Ελλάδα, Αυστρία και Σλοβακία

Προκριματικά EURO 2024: Ευκαιρίες για Ελλάδα, Αυστρία και Σλοβακία

 

Με επτά αναμετρήσεις πορεύεται σήμερα (16/10) η 8η αγωνιστική των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2024 σε δεύτερο, έκτο και δέκατο όμιλο.

Σημαντικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το αποψινό μενού της προκριματικής φάσης για τα γήπεδα της Γερμανίας.

Στον δεύτερο όμιλο, η μάχη της Εθνικής μας Ομάδας απέναντι στην Ολλανδία αναμφίβολα τραβάει τα βλέμματα (21:45, ΕΡΑ ΣΠΟΡ), καθώς σε περίπτωση νίκης το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βάζει γερή υποψηφιότητα για πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης. Την ίδια ώρα, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, το Γιβραλτάρ φιλοξενεί την Ιρλανδία.

Για τον έκτο όμιλο, η Αυστρία έχει την ευκαιρία να “κλειδώσει” την πρόκριση στο Μπακού κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν (19:00), καθώς χρειάζεται απλώς καλύτερο αποτέλεσμα από τη Σουηδία, της οποίας το έργο είναι σαφώς πιο δύσκολο, έχοντας να αντιμετωπίσει το πρωτοπόρο και αήττητο Βέλγιο στις Βρυξέλλες (21:45).

Στο δέκατο όμιλο, το Λουξεμβούργο υποδέχεται την Σλοβακία (21:45), σε μια κομβική μάχη για τη δεύτερη θέση του ομίλου. Την ίδια ώρα, η Βοσνία θα προσπαθήσει κόντρα στην Πορτογαλία να παραμείνει κοντά στη διεκδίκηση του εισιτηρίου, εκμεταλλευόμενη την καυτή έδρα της Ζένιτσα και ένα ισόπαλο αποτέλεσμα στο Λουξεμβούργο. Τέλος, η Ισλανδία υποδέχεται το Λιχτενστάιν στο Ρέικιαβικ, με τη νίκη να φαντάζει “μονόδρομος” για τους Σκανδιναβούς.

Αναλυτικά οι βαθμολογίες των ομίλων, ΕΔΩ.//ΓΘ

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο