20.1 C
Almyros
23 Σεπτεμβρίου 2024 23:32
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΠρόωρη διακοπή λειτουργίας, λόγω εργασιών, για τρεις παιδικούς σταθμούς του Δήμου...

Πρόωρη διακοπή λειτουργίας, λόγω εργασιών, για τρεις παιδικούς σταθμούς του Δήμου Λαρισαίων – Αναστατωμένοι οι γονεις

Ανησυχία και αναστάτωση προκάλεσε η απόφαση για το κλείσιμο τριών Παιδικών Σταθμών του Δήμου Λαρισαίων για τον μήνα Ιούλιο και τη μεταφορά βρεφών και νηπίων στους πλησιέστερους κοντινούς Σταθμούς.

Ο Δήμος Λαρισαίων προχωρά σε διακοπή λειτουργίας τριών Βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών για τον μήνα Ιούλιο, προκειμένου να γίνουν εργασίες στο εσωτερικό τους. Το γεγονός έχει προκαλέσει αναστάτωση σε γονείς παιδιών, που θα πρέπει για ένα μήνα να τροποποιήσουν σημαντικά το πρόγραμμά τους, ενώ υπογραμμίζουν ότι ενημερώθηκαν λίγες ημέρες πριν την ισχύ της απόφασης.

Το θέμα απασχόλησε και τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με τα στελέχη της δημοτικής αρχής να τονίζουν ότι είναι απαραίτητη η αναστολή λειτουργίας των συγκεκριμένων παιδικών σταθμών, προκειμένου να γίνουν οι εργασίες στο εσωτερικό τους.

Σημειώνεται πως για τα παιδιά των τριών παιδικών σταθμών και ειδικότερα του 3ο, 5ου και 24ου, μπορούν να φιλοξενηθούν, για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα σε άλλους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Λαρισαίων.  

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο