24.1 C
Almyros
1 Οκτωβρίου 2024 15:37
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΠροσευχήθηκαν για τον Βολιώτη Γεράσιμο – Ιάσονα – Εκατοντάδες συγγενείς θυμάτων των...

Προσευχήθηκαν για τον Βολιώτη Γεράσιμο – Ιάσονα – Εκατοντάδες συγγενείς θυμάτων των Τεμπών στην Αθήνα [εικόνες και βίντεο]

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα η συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών, ζητώντας δικαίωση εννέα μήνες μετά την σιδηροδρομική τραγωδία.

Η πρόεδρος του Συλλόγου δήλωσε: «Ήρθαμε εδώ για να διαμαρτυρηθούμε για την απαξίωση που νιώθουμε και την πολύ μεγάλη κωλυσιεργία από την πλευρά της Δικαιοσύνης».

«Τα τρένα δεν είχαν καμία απολύτως ασφάλεια και προσπαθούν να μας πείσουν ότι για όλα αυτά φταίει ένας σταθμάρχης, επειδή ήταν κακός υπάλληλος. Όχι, δεν το δεχόμαστε αυτό», πρόσθεσε.

Οι συγγενείς των θυμάτων και οι εκατοντάδες παρευρισκόμενοι προσευχήθηκαν παράλληλα για την υγεία του Βολιώτη φοιτητή Γεράσιμου – Ιάσονα Γεωργιάδη, o οποίος συνεχίζει να δίνει τη δική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στη Βοστώνη των ΗΠΑ. Ο άτυχος νεαρός νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λάρισας από το βράδυ του τραγικού δυστυχήματος και είναι ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού της μοιραίας αμαξοστοιχίας.

Ο Γεράσιμος βρίσκεται στην εντατική από την ημέρα του δυστυχήματος και παλεύει για την ζωή του χωρίς να έχει ανακτήσει ακόμη τις αισθήσεις του. Ο νεαρός διακομίστηκε -όπως αποκλειστικά κατέγραψε το TheNewspaper.gr- σε ειδικο κέντρο νευροχειρουργικής των ΗΠΑ, με ιπτάμενη μονάδα εντατικής θεραπείας της εταιρίας που χρησιμοποιεί ο αμερικανικός στρατός για την διακομιδή των τραυματισμένων στρατιωτών απο πολεμικά μέτωπα (Αφγανιστάν, Ιράκ κλπ). με τη στήριξη του Υπουργείου Υγείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ:

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Αθήνα: Μεγάλη συγκέντρωση για την τραγωδία των Τεμπών”,”description”:”Συγκέντρωση για το πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών κάνουν συγγενείς των θυμάτων, αυτή τη στιγμή στην Αθήνα.”,”thumbnailUrl”:”https://i4thumbs.glomex.com/dC1icTR5Z243ZXRpZGwvMjAyMy8xMi8xMi8xNy81NV81MV82NTc4OWVhNzM3ODY4LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M45S”,”uploadDate”:”2023-12-12T17:56:58.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599v1wlaha4e0i&playlistId=v-cxmjqpt9k88p”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο