26.8 C
Almyros
23 Σεπτεμβρίου 2024 17:27
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΠροσλήψεις 155 ατόμων στο Δήμο Βόλου – Ποιες θέσεις εργασίας προσφέρονται

Προσλήψεις 155 ατόμων στο Δήμο Βόλου – Ποιες θέσεις εργασίας προσφέρονται

Ο Δήμος Βόλου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εκατόν πενήντα πέντε (155) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη συνημμένη, στην αριθ. 62179/19-7-2024 ανακοίνωση, αίτηση και να την υποβάλουν με ηλεκτρονικό τρόπο στη διεύθυνση sox@volos-city.gr.Μαζί με την αίτηση υποβάλλονται υποχρεωτικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την απόδειξη των προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας. Διόρθωση ή συμπλήρωση των αιτήσεων καθώς και αντικατάσταση ή κατάθεση επιπλέον δικαιολογητικών, επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) εργάσιμες ημέρες και αρχίζει από την επόμενη εργάσιμη ημέρα της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος,

Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι κατά το νόμο εξαιρετέα (δημόσια αργία ή μη εργάσιμη) τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα, δηλαδή ξεκινά την Δευτέρα 22/7/2024 και λήγει την Παρασκευή 2/8/2024 και ώρα 23:59.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο