15.7 C
Almyros
25 Σεπτεμβρίου 2024 07:16
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΠρώτο φαβορί για τον πάγκο της Τσέλσι ο Ενρίκε!

Πρώτο φαβορί για τον πάγκο της Τσέλσι ο Ενρίκε!

 

Νέα ρεπορτάζ αναφέρουν πως επικρατέστερος για τη θέση του Πότερ στους Μπλε τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι ο Ισπανός τεχνικός, με τις εξελίξεις να αναμένονται τα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Ο Γκρέιαμ Πότερ αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο της Τσέλσι, μετά και τη νέα γκέλα των Μπλε κόντρα στην Άστον Βίλα, με τα πρώτα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν ήταν το επικρατέστερο φαβορί να αναλάβει τα καθήκοντά του.

Νέες πληροφορίες, από αποκλειστικό ρεπορτάζ της “Sun“, τονίζει πως ο Λουίς Ενρίκε είναι το φαβορί για τον πάγκο των Λονδρέζων. Ο Ισπανός τεχνικός είναι σαφώς πιο έμπειρος και έμεινε ελεύθερος τον Δεκέμβριο, όταν αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας της χώρας του. Τελευταία φορά που βρέθηκε στον πάγκο σε σύλλογο, ήταν το καλοκαίρι του 2017, όταν αποχώρησε από τη Μπαρτσελόνα, με την οποία έχει πανηγυρίσει δυο πρωταθλήματα και ένα Τσαμπιονς Λιγκ. 

Οι εξελίξεις για τον διάδοχο του Άγγλου τεχνικού αναμένονται άμεσα, με τον βοηθό του Μπρούνο Σαλτόρ, να κάθεται στον πάγκο των Λονδρέζων στην αναμέτρηση κόντρα στη Λίβερπουλ (4/4 22:00).//

 

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο