22.8 C
Almyros
24 Σεπτεμβρίου 2024 21:17
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΠρόβλημα με Σέρχι Ρομπέρτο στην Μπαρτσελόνα

Πρόβλημα με Σέρχι Ρομπέρτο στην Μπαρτσελόνα

 

Χωρίς τον 31χρονο άσο θα πορευθεί το προσεχές διάστημα η ομάδα του Τσάβι, καθώς, όπως γνωστοποίησαν σήμερα (17/4) οι “μπλαουγκράνα”, ο Ισπανός μέσος τραυματίστηκε στον αριστερό μηρό στον χθεσινό (16/4) αγώνα πρωταθλήματος με τη Χετάφε.

Ο Σέρχι Ρομπέρτο αντικαταστάθηκε στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης κόντρα στη Χετάφε, καθώς αισθάνθηκε πόνους στον αριστερό μηρό και υποβλήθηκε σήμερα (17/4) σε εξετάσεις, οι οποίες αποκάλυψαν ότι έχει τραυματιστεί στον δικέφαλο. Η ανακοίνωση των “μπλαουγκράνα” δεν διευκρινίζει το διάστημα της απουσίας του από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου, στην οποία αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι «δεν θα είναι διαθέσιμος για επιλογή έως ότου έχει ξεπεράσει το πρόβλημα». Στην τρέχουσα σεζόν ο έμπειρος άσος έχει “γράψει” συνολικά 30 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (σ.σ. οι 20 εξ αυτών είναι στο πλαίσιο της La Liga), με απολογισμό τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ.

Η Μπαρτσελόνα είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στο ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς έχει αποκτήσει προβάδισμα ένδεκα βαθμών σε σχέση με τη -δεύτερη της κατάταξης- Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ υποδέχεται την προσεχή Κυριακή (23/4) την -τρίτη- Ατλέτικο Μαδρίτης στο “Καμπ Νόου”, στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής.//

 

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο