23.1 C
Almyros
29 Σεπτεμβρίου 2024 00:21
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑ“Πρόβλημα” με τις κάρτες για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

“Πρόβλημα” με τις κάρτες για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

 

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των τριών το βράδυ της Δευτέρας (30/10) για το πρωτάθλημα της Super League, “γέννησαν” απώλειες για τις προσεχείς τους αναμετρήσεις.

Η ΑΕΚ επικράτησε του ΠΑΟΚ (2-0) στο ντέρμπι “Δικεφάλων”, αλλά “είδε” τους Σιμάνσκι και Γαλανόπουλο να συμπληρώνουν τρεις κίτρινες κάρτες, με αποτέλεσμα να στερήσουν τις “υπηρεσίες” τους σε μια από τις επόμενες τέσσερις αναμετρήσεις της “Ένωσης” με Κηφισιά, Λαμία, ΠΑΣ Γιάννινα και Άρη. Για τον ΠΑΟΚ, πέρα από τη διαχείριση της ήττας, ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα αποφασίσει για το πότε θα εκτίσουν την ποινή τους οι Τάισον και Ζίβκοβιτς, που, επίσης, συμπλήρωσαν τρεις κίτρινες κάρτες. Οι Θεσσαλονικείς έχουν να αντιμετωπίσουν, κατά σειρά, Ολυμπιακό, Παναιτωλικό, Πανσερραϊκό και Λαμία.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, ο οποίος “δραπέτευσε” από το Ηράκλειο (νίκη 2-0 απέναντι στον ΟΦΗ), ο Πέδρο Μαρτίνεθ “είδε” τους Ρέτσο και Καμαρά να φτάνουν τις τρεις κίτρινες κάρτες. Οι δύο ποδοσφαιριστές θα “λείψουν” από τους “Ερυθρόλευκους” σε μια από τις αναμετρήσεις με τους ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης, Παναιτωλικό και Βόλο. Στο “όριο” των καρτών βρίσκονται ακόμη οι Μπιέλ, Πορόσο, Αλεξανδρόπουλος και Φορτούνης.//ΓΘ

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο