21.7 C
Almyros
5 Οκτωβρίου 2024 05:26
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑ«Πυρά» Μεϊκόπουλου στους αποχωρήσαντες από τον ΣΥΡΙΖΑ: Έφυγαν όταν τους βγήκαν οι...

«Πυρά» Μεϊκόπουλου στους αποχωρήσαντες από τον ΣΥΡΙΖΑ: Έφυγαν όταν τους βγήκαν οι αριθμοί

Με καταιγιστικό ρυθμό αναμένονται οι πολιτικές εξελίξεις και τις επόμενες ημέρες στο μέτωπο του ΣΥΡΙΖΑ και των ομάδων που αποχώρησαν απ’ αυτόν.

Πλέον το ενδιαφέρον περιστρέφεται κυρίως γύρω απ’ τη συγκρότηση νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας από την ομάδα των 6+6 και την «Ομπρέλα», με πληροφορίες να αναφέρουν ότι αναμένεται να ληφθούν οι αποφάσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο και πιθανότατα τη Δευτέρα να γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος μιλώντας αποκλειστικά στο TheNewspaper.gr, εξαπολύει επίθεση στα στελέχη που αποχώρησαν σε κεντρικό, αλλά και σε τοπικό επίπεδο, λέγοντας ότι έφυγαν “όταν τους βγήκαν οι αριθμοί”, ενώ δεν είχαν εκφράσει καμία πολιτική διαφωνία στα όργανα του κόμματος.

Η Δήλωση Μεϊκόπουλου:

«Είναι η πρώτη φορά που στελέχη αριστερού κόμματος αποχωρούν χωρίς να ανακοινώσουν πολιτική ή άλλη διαφωνία στα κομματικά όργανα. Οι Βουλευτές ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους στον Πρόεδρο της Βουλής, ενώ τοπικά στελέχη που πρόσκεινται στις ομάδες Τσακαλώτου και Αχτσιόγλου με ανακοίνωσή τους στον τοπικό τύπο. Η πρώτη μεταπολιτευτική διάσπαση αριστερού κόμματος, που δεν εδράζεται σε δηλωμένη πολιτική διαφωνία αλλα εφευρίσκεται αυτή εκ των υστέρων είναι πλέον γεγονός. Όταν αποχωρείς από έναν χώρο στον οποίο έχεις υπηρετήσει και στον οποίο έχεις αξιοποιηθεί οφείλεις να το πράττεις με αξιοπρέπεια και σεβασμό. Μπορείς να προβάλλεις τις πολιτικές σου διαφωνίες, χωρίς να προσβάλλεις και χωρίς να πυροδοτείς έναν κύκλο εσωστρέφειας.

Η σημερινή αποχώρηση Βουλευτών και στελεχών από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. ήταν προδιαγεγραμμένη. Από την επομένη των εκλογών για την ανάδειξη Προέδρου, δεν έδειξαν διάθεση συνεργασίας. Ουδέποτε διατύπωσαν τις πολιτικές τους διαφωνίες στην Κεντρική Επιτροπή, από την οποία απείχαν επικαλούμενοι διαδικαστικές διαφωνίες. Παρέμεναν στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. μέχρι να αποχωρήσουν, όταν «βγουν» οι αριθμοί. Και αυτό έπραξαν. Όλοι μας θα κριθούμε από την ιστορία και την κοινωνία».

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο