26.7 C
Almyros
4 Οκτωβρίου 2024 13:27
ESPA
ΑρχικήMEDIAΣάκης Τανιμανίδης για το "Dragon's Den": "Ξεκίνησε σαν ένα όνειρο, ένα άπιαστο...

Σάκης Τανιμανίδης για το “Dragon’s Den”: “Ξεκίνησε σαν ένα όνειρο, ένα άπιαστο όνειρο και…”

Το «Dragons’ Den Greece», το τηλεοπτικό show επενδύσεων και επιχειρηματικότητας, επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΑΝΤ1, την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου και κάθε Παρασκευή στις 22:30 με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη.

Λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα και συγκεκριμένα πριν λίγη ώρα πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου και το media.gr ήταν εκεί.

Ο Σάκης Τανιμανίδης υποδέχτηκε τους δημοσιογράφους και αναφέρθηκε στην επιστροφή του «Dragons’ Den Greece» για δεύτερη σεζόν, δηλώνοντας πως «Το Dragons’ Den Greece, ξεκίνησε σαν ένα όνειρο, ένα άπιαστο όνειρο και σαν κάτι το οποίο, 99% των Ελλήνων θεωρούσαν λάθος κίνηση, όμως ο έγινε πραγματικότητα και το έκανε ο ANT1 πραγματικότητα».

 

Επίσης ο παρουσιαστής αποκάλυψε και τις αλλαγές που θα υπάρξουν στην διαδικασία του show επενδύσεων και επιχειρηματικότητας.  Οι αλλαγές αυτές, συγκεκριμένα έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι, οι κριτές θα είναι 6 και οι καρέκλες 5, καθώς θα εναλλάσονται ανάλογα με το «πιτς», δηλαδή ανάλογα το προϊόν, ή το επιχειρηματικό Project που θα παρουσιάζει ο εκάστοτε συμμετέχον.

Να σημειώσουμε επίσης, πως την παρουσίαση ξεκίνησε ο νέος Διευθυντής Περιεχομένου στον όμιλο του ΑΝΤ1  Νίκος Χριστοφόρου, ο οποίος συστήθηκε για πρώτη φορά, καλοσωρίζοντας τους παρευρισκόμενους.

 

 

 

 

 

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο