27.7 C
Almyros
27 Σεπτεμβρίου 2024 13:17
ESPA
ΑρχικήMEDIA«Σασμός»: Ο Αστέρης θα αναμετρηθεί ανοιχτά με την Αργυρώ

«Σασμός»: Ο Αστέρης θα αναμετρηθεί ανοιχτά με την Αργυρώ

Στο επεισόδιο που θα προβληθεί απόψε Τρίτη 25 Απριλίου στον «Σασμό», στις 21:00, ο Αστέρης γνωρίζοντας πια την αλήθεια για τον Πετρή, θα αναμετρηθεί ανοιχτά με την Αργυρώ, η οποία τον περιμένει ανυποψίαστη.

Διαβάστε όσα θα συμβούν

Όσο η Καλλιόπη και η Βασιλική καρδιοχτυπούν για τον Μαθιό, θα δεχτούν συμπαράσταση από ένα πρόσωπο, χωρίς να το περιμένουν. Ο Παύλος με τον Μανόλη περνάνε χρόνο μαζί στο βουνό – ο Παύλος ζητά από τον Μανόλη να του δείξει το σημείο που βρήκε το όπλο στο βουνό -, μέχρι που συμβαίνει κάτι και τους αναστατώνει. Ο Δημήτρης προτείνει μια ιδέα στη Μαρίνα για τον Αντώνη, που θα τη βάλει σε σκέψεις, ενώ ο Αστέρης θα μοιραστεί το νέο της πατρότητας και με άλλους.

 

 

Πρωταγωνιστούν:
Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαππα, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Μιχάλης Αεράκης, Γιώτα Φέστα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Δανάη Παππά, Δημήτρης Αλεξανδρής.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Ολγα Δαμάνη.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά:
Γιώργος Αμούτζας, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Ευφημία Καλογιάννη, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Στάθης Μαντζώρος, Πέννυ Παπαγεωργίου, Σπύρος Σαραφιανός, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου κ.α.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο