22.8 C
Almyros
24 Σεπτεμβρίου 2024 21:19
ESPA
ΑρχικήMEDIA"Σασμός" Spoiler: Δηλητηριάζουν τον Αστέρη

“Σασμός” Spoiler: Δηλητηριάζουν τον Αστέρη

Στα νέα επεισόδια της σειράς του ALPHA “Σασμός” ο Μανούσος και ο Γιάννος Μουντάκης, μαθαίνουν πως ο εισαγγελέας άφησε ελεύθερη τη Βασιλική με περιοριστικούς όρους για τον φόνο του Λάζαρου και ζητούν εκδίκηση.

Ο πρώτος μάλιστα τονίζει στον Μαθιό πως θα ησυχάσουν μόνο αν δουν ολόκληρη την οικογένεια των Σταματάκηδων να ξεκληρίζεται.

Ο εισαγγελέας διατάζει τη φύλαξη των Σταματάκηδων και των Βρουλάκηδων.

 

Δείτε επίσης: Σασμός Spoiler: Η Μαρίνα ξεπερνά τον εφιάλτη

 

Τρεις μήνες μετά, ο εισαγγελέας θεωρώντας πως το σόι του Λάζαρου έχει ηρεμήσει παίρνει πίσω την εντολή φύλαξης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, οι Μουντάκηδες να κάνουν την πρώτη μεγάλη τους κίνηση. Και αυτή είναι να βάλουν φωτιά στο αλουμινάδικο, ενώ μέσα βρίσκεται ο Αστέρης. Ευτυχώς εκείνος δεν παθαίνει τίποτα, καθώς η Σάντρα τον σώζει, αλλά για προληπτικούς λόγους ο Αστέρης μεταφέρεται στο νοσοκομείο, με την Αργυρώ να μην λείπει ούτε για λεπτό από το πλευρό του.

Ο Χρήστος γίνεται έξαλλος με την επίθεση στο αλουμινάδικο και ζητά να παρουσιαστεί ο Μανούσος Μουντάκης στο γραφείο του. Ομως εκείνος είναι άφαντος.

Στο μεταξύ, ο Μανούσος, κρυμμένος σε μια αποθήκη του Ηρακλείου, τα βάζει με τους δικούς του γιατί ο Αστέρης είναι ακόμα ζωντανός.

 

Δείτε ακόμη: Σασμός Spoiler: Αργυρώ και Αστέρης τρέμουν τους Μουντάκηδες

 

Την ίδια στιγμή, ένας άνδρας ντυμένος νοσοκόμος ζητά από τον αστυνομικό που στέκεται στην πόρτα του Αστέρη, να περάσει. Ο αστυνομικός τσεκάρει το δίσκο με το φαγητό και του ανοίγει το δρόμο. Ο άγνωστος άντρας φεύγει και ο Αστέρης δοκιμάζει από το φαγητό, το οποίο είναι δηλητηριασμένο. Ωστόσο ο Αστέρης δεν το τρώει και ευτυχώς γιατί περιείχε υδροκυάνιο.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο