26.7 C
Almyros
25 Σεπτεμβρίου 2024 13:19
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΣε βραδινή εκπομπή με τη Ζ. Κουτσελίνη ο Βολιώτης δημοσιογράφος Δημήτρης Μαρέδης...

Σε βραδινή εκπομπή με τη Ζ. Κουτσελίνη ο Βολιώτης δημοσιογράφος Δημήτρης Μαρέδης – Πότε κάνει πρεμιέρα

Νέα εκπομπή για την παρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη και τον Βολιώτη δημοσιογράφο Δημήτρη Μαρέδη στο STAR. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το κανάλι η εκπομπή θα ονομάζεται «Ζήνα το βράδυ» και θα μεταδίδεται ζωντανά κάθε Τετάρτη βράδυ στις 23:00.

Η εκπομπή θα περιέχει κοινωνικό, αστυνομικό, δικαστικό ρεπορτάζ και έρευνες από τη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής, αλλά και τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας.

Τη συμμετοχή του Δημήτρη Μαρέδη αποκάλυψε η ίδια η Ζήνα Κουτσελίνη σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική της συνέντευξη. Η συνεργασία των δύο διαρκεί τα τρία τελευταία χρόνια στο πλαίσιο της καθημερινής εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

Η μεγάλη πρεμιέρα θα γίνει την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ:

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Ζήνα το Βράδυ: ΠΡΕΜΙΕΡΑ Τετάρτη 1/11″,”description”:”«Όσα τολμάμε να σκεφτούμε, αλλά δεν τολμάμε να πούμε».\n \nΗ Ζήνα έρχεται βράδυ, ζωντανά στο Star, να αποκαλύψει και να δώσει βήμα σε όλους όσοι με τόλμη μιλούν.\n\nΟι ιστορίες ξετυλίγονται και αφυπνίζουν. Ιστορίες που θέλουν τον χώρο και τον χρόνο τους. \n\nΟι σκέψεις μπορούν επιτέλους να μοιράζονται και οι άνθρωποι παραδειγματίζονται, αντιδρούν, παίρνουν δύναμη. \n\nΟ κύκλος της διάδρασης ανοίγει από το πλατό και συνεχίζεται… με τρόπο ξεχωριστό.\n\nΈνας διάλογος, που δεν σηκώνει τελεία. “,”thumbnailUrl”:”https://isthumbs.glomex.com/dC1icG1lNTVkMGd6N2QvMjAyMy8xMC8yNC8xMi8zOF8wMl82NTM3YmFhYWRjMGQ1LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT30S”,”uploadDate”:”2023-10-24T12:38:43.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599v1wlaha4e0i&playlistId=v-cwgoamaq22e1″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο