27.7 C
Almyros
27 Σεπτεμβρίου 2024 15:19
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΣεμινάριο πρώτων βοηθειών στα Καλά Νερά

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών στα Καλά Νερά

Ο Σύλλογος κοινωνικής αλληλεγγύης & πολιτισμού Νοτίου Πηλίου διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο το Σάββατο 25 Μαϊου

Ο Σύλλογος που ιδρύθηκε το 2021 και εδρεύει στα Καλά Νερά έχει στους στόχους του την προσφορά στον συνάνθρωπο μέσω της μερικής κάλυψης των κοινωνικών, εκπαιδευτικών, επιμορφωτικών, πολιτιστικών και ψυχαγωγικών αναγκών των κατοίκων του Νοτίου Πηλίου. 

Το γραφικό παραλιακό χωριό των 300 μονίμων κατοίκων το χειμώνα καλωσορίζει χιλιάδες επισκέπτες και παραθεριστές το καλοκαίρι που απολαμβάνουν ξεκούραστες και ευχάριστες διακοπές.

Πλαισιωμένος από έμπειρους εκπαιδευτές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης  -Παράρτημα Μαγνησίας, ο Σύλλογος διοργανώνει ένα εκπαιδευτικό Σεμινάριο πρώτων βοηθειών. Το πρόγραμμα αποτελείται από τρεις ενότητες: καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), χρήση του απινιδωτή του χωριού και αντιμετώπιση περιπτώσεων πνιγμών στη θάλασσα.

Το Σεμινάριο θα λάβει μέρος στο Πολιτιστικό Κέντρο Καλών Νερών το Σάββατο 25 Μαϊου από τις 9 πμ μέχρι 12:30 μμ. 

Για παρακολούθηση ολόκληρου του Σεμιναρίου, παρακαλούνται οι Πηλιορείτισσες, Πηλιορείτες και πολίτες της Μαγνησίας που ενδιαφέρονται όπως δηλώσουν συμμετοχή στην Πρόεδρο του Συλλόγου Άννας Λ. Κοντογιάννη (ΚΙΝ  697 283 48 22)  μέχρι την Πέμπτη 23 Μαϊου το αργότερο.

Σύλλογος κοινωνικής αλληλεγγύης & πολιτισμού Νοτίου Πηλίου

Καλά Νερά,  Σάββατο 18.05.2023
Ιστότοπος του Συλλόγου:  www.skapnp.org

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο