22.3 C
Almyros
2 Οκτωβρίου 2024 12:21
ESPA
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΣφοδρές αντιδράσεις στον αέρα της ΕΡΤ για τη δήλωση Γεωργιάδη για την...

Σφοδρές αντιδράσεις στον αέρα της ΕΡΤ για τη δήλωση Γεωργιάδη για την τραγωδία των Τεμπών

Σφοδρές αντιδράσεις έχουν ξεσπάσει μετά τις δηλώσεις Άδωνι Γεωργιάδη σχετικά με την υπόθεση των Τεμπών αλλά και μετά από σχετικά δημοσιεύματα ότι «είναι μια άποψη που δεν αφορά κανέναν».

Πως δεν έχει ακούσει ακριβώς τη δήλωση τόνισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ιάσων Φωτήλας, μιλώντας στην ΕΡΤ και την εκπομπή ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ, ενώ υπογράμμισε την πεποίθησή του «ότι εδώ υπάρχει μια παραπληροφόρηση, ότι ποτέ ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν θα έλεγε αυτό ακριβώς όπως αποτυπώνεται».

«Δεν αφορά κανέναν το ζήτημα των Τεμπών ήταν η αρχική του δήλωση και μάλιστα είπε δημοσκοπικά. Αν ρωτήσουμε τους 100, πόσοι ενδιαφέρονται;» ήταν η απάντηση σχετικά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Διονύση Καλαματιανού ο οποίος ρώτησε απευθυνόμενος στον κ. Φωτήλα: «Τα Τέμπη αφορούν τον κόσμο; Καταδικάζεται η δήλωση του κ. Γεωργιάδη που είναι μια ύβρις;». Επιπλέον ο κ. Καλαματιανός ξανακτήρισε τη δήλωση «κυνική» και «προσβολή στους νεκρούς».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο οποίος σημείωσε πως τον κόσμο τον ενδιαφέρει η απόδοση ευθυνών για το τραγικό δυστύχημα.

Σχετικές ειδήσεις: Συγγνώμη Αδ. Γεωργιάδη από τους συγγενείς θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών – Οι πολιτικοί μου αντίπαλοι διαστρέβλωσαν όσα είπα

«Η εξεταστική επιτροπή και η προανακριτική γίνονται για να οδηγήσεις μια υπόθεση στη Δικαιοσύνη. Εδώ η υπόθεση είναι ήδη στη Δικαιοσύνη» σημείωνε μεταξύ άλλων ο κ. Φωτήλας και πρόσθεσε αναφερόμενος στα λεγόμενα του υπουργού της Νέας Δημοκρατίας πως είπε «ότι ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται να γίνει μια εξεταστική που στο τέλος δεν ξέρουμε ότι μάλλον, κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα βγάλει κάτι, αλλά τον ενδιαφέρει μια υπόθεση που βρίσκεται στη δικαιοσύνη και θέλει και απαιτεί η κοινωνία να διαλευκανθεί και να ολοκληρωθεί γρήγορα, αποδίδοντας τις ευθύνες σε όλους εκείνους που τις έχουν».

Τέλος, ο βουλευτής της ΝΔ τόνισε πως «εμείς είμαστε εκείνοι οι οποίοι νομοθετήσαμε και δώσαμε τη δυνατότητα στη μειοψηφία να μπορεί να διενεργήσει μία εξεταστική επιτροπή. Συνεπώς, σαφώς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με μία εξεταστική».

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο