19.2 C
Almyros
22 Σεπτεμβρίου 2024 23:15
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΣίλβα: «Χάαλαντ και Ρονάλντο έχουν πολλές ομοιότητες στο γήπεδο»

Σίλβα: «Χάαλαντ και Ρονάλντο έχουν πολλές ομοιότητες στο γήπεδο»

 

Ο συμπαίκτης του Νορβηγού στους Πολίτες, τον παρομοίασε με τον Πορτογάλο σταρ, τονίζοντας πως διαθέτουν την ίδια… πείνα να σκοράρουν.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ, έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα στη μεγάλη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Άρσεναλ, πετυχαίνοντας 33 τέρμα στη φετινή Premier League και 49 σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Μπερνάρντο Σίλβα, μίλησε για τον Νορβηγό σταρ των Πολιτών, παρομοιάζοντάς τον με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ιδιαίτερα στη δίψα που έχουν για γκολ.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Ο Έρλινγκ και ο Κριστιάνο είναι διαφορετικές προσωπικότητες. Είναι πολύ διαφορετικά παιδιά. Αλλά στο γήπεδο, νομίζω ότι μπορείς να βρεις μερικές ομοιότητες μεταξύ τους.

Όταν είναι μέσα στη μεγάλη περιοχή, ο Έρλινγκ έχει αυτή την πείνα να σκοράρει, όπως κι ο Κριστιάνο. Όταν η μπάλα είναι κοντά στον στόχο, αυτοί είναι πάντα εκεί και έχουν την ικανότητα να μυρίζουν πού θα πέσει η μπάλα.

Ο Κριστιάνο είναι επίσης έτσι – και αυτή είναι η ομοιότητα. Εκτός αυτού, είναι διαφορετικοί παίκτες και διαφορετικοί άνθρωποι. Αλλά αυτή η πείνα να θέλουν να σκοράρουν και να σκοράρουν και να σκοράρουν, για να βοηθήσουν την ομάδα, είναι κοινό τους γνώρισμα»

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο