17.2 C
Almyros
25 Σεπτεμβρίου 2024 03:34
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΣκόραρε ξανά ο Γιακουμάκης! (video)

Σκόραρε ξανά ο Γιακουμάκης! (video)

 

Ο 28χρονος Έλληνας διεθνής επιθετικός πέτυχε γκολ για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι στην ισοπαλία (2:2) της Ατλάντα Γιουνάιτεντ με την ομάδα από το Τορόντο.

Η Ατλάντα Γιουνάιτεντ έφερε ισοπαλία 2:2 με την Τορόντο στο Οντάριο και ο Γιώργος Γιακουμάκης σκόραρε ξανά, αυτή την φορά με κεφαλιά, πετυχαίνοντας για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι τέρμα και έγινε ο δεύτερος παίκτης στη σεζόν που πετυχαίνει κάτι τέτοιο μετά Αμίνε Μπασί των Χιούστον Ντάιναμο και 7ος στην ιστορία της διοργάνωσης. Η Ατλάντα Γιουνάιτεντ, μετά από 8 αγώνες έχει 15 βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση της κατάταξης πίσω από τους Νιου Ίνγκλαντ και το Σινσινάτι, που έχουν από 17 βαθμούς η καθεμία.

Από εκεί και πέρα, οι άλλοι δύο Έλληνες που αγωνίζονται στο ΜLS αγωνίστηκαν, με τον Ταξιάρχη Φούντα να ξεκινάει βασικός για την DC Γιουνάιτεντ και να βγάζει… 90αλεπτο στη νίκη της ομάδας του με 1:0 επί της Μόντρεαλ Ίμπακτ. Ο Γιώργος Κούτσιας στην δεύτερη συμμετοχή του με την φανέλα των Σικάγο Φάιρ αγωνίστηκε ως αλλαγή στην ισοπαλία της ομάδας του (2:2). //



Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο