25.7 C
Almyros
29 Σεπτεμβρίου 2024 21:27
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑSOS για την κατασκήνωση της ΧΑΝΘ στο Πήλιο

SOS για την κατασκήνωση της ΧΑΝΘ στο Πήλιο [βίντεο]

Οι πλημμύρες της κακοκαιρίας Ντάνιελ τον περασμένο Σεπτέμβριο, κατέστρεψαν το παρόχθιο κομμάτι της κατασκήνωσής μας, λίγο πριν φτάσει σε ένα ορόσημο για την ιστορία της. Οι οικίσκοι καθώς και άλλοι χώροι προγράμματος έχουν υποστεί σοβαρές καταστροφές, ο εξοπλισμός μας έχει τεράστιες ζημιές και οι υποδομές μας τώρα βλέπουν την εγκατάλειψη. Ο χώρος όπου κάποτε ανταλλάσσαμε ιστορίες, τώρα ακούγεται σαν να αναστενάζει.

Αυτή η καταστροφή είναι πολύ περισσότερο από χαμένα κτίσματα και εξοπλισμό – είναι η απώλεια ενός κομματιού της καρδιάς μας… Κάθε μέρα που περνάει, είναι μια ακόμα μέρα που οι καρδιές μας πονούν για το χαμένο. Η δυνατότητα να συνεχίσει να παρέχει έναν ασφαλή χώρο για διασκέδαση, μάθηση και ανάπτυξη, εξαρτάται από την επαναφορά των εγκαταστάσεών μας.

Αυτή η Εκστρατεία, αποτελεί την γέφυρα ανάμεσα στην αγάπη και την ανάγκη!

Κάθε συνεισφορά, μικρή ή μεγάλη, θα συναντήσει τη βαθύτερη ευγνωμοσύνη μας. Θα τιμήσουμε τους υποστηρικτές μας και τα ονόματά τους θα μείνουν χαραγμένα για πάντα στα χρονικά της ιστορίας της κατασκήνωσής μας, το οποία και θα αποτελέσουν τον φάρο που θα φωτίσει το νέο μονοπάτι μας. Με τη συλλογή των απαραίτητων “κεφαλαίων”, θα ξεκινήσουμε αμέσως την διαδικασία αποκατάστασης. Θα διασφαλίσουμε ότι οι εγκαταστάσεις μας θα είναι πλήρως λειτουργικές, ασφαλείς και έτοιμες να υποδεχτούν τους κατασκηνωτές μας το ερχόμενο καλοκαίρι!

…[…]…

“Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά!

Θα κινήσουμε γη και ουρανό!

Θα ενεργοποιηθούμε όλοι!

Θα ξαναστήσουμε την αγαπημένη μας κατασκήνωση, όπως ήταν και ακόμα καλύτερη!

Για τις γενιές που μεγαλώσανε στην αγκαλιά της.

Η πυρά της κατασκήνωσης είναι εκεί, αλώβητη και μας περιμένει.

Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!”

…[…]…

Κάνε εδώ τη δωρεά σου

Δείτε βίντεο:

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο