14.6 C
Almyros
30 Σεπτεμβρίου 2024 07:17
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΣπανούλης: «Αναλαμβάνω την ευθύνη για την αδιαφορία που δείξαμε» (video)

Σπανούλης: «Αναλαμβάνω την ευθύνη για την αδιαφορία που δείξαμε» (video)

 

Ο τεχνικός του Περιστερίου, μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του από τον Παναθηναϊκό και εμφανίστηκε απογοητευμένος από την εικόνα που παρουσίασε στο παρκέ η ομάδα του.

Ο Βασίλης Σπανούλης, εμφανίστηκε απογοητευμένος από την εμφάνιση των παικτών του, στο πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών της Basket League στο ΟΑΚΑ, παίρνοντας την ευθύνη για την… αδιαφορία τους στο παρκέ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Κυριάρχησε σε όλο το παιχνίδι. Ήταν πολύ παράξενο για εμένα να βλέπω αυτήν την εικόνα της ομάδας. Ίσως είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζουμε εικόνα αδιαφορίας και γι’ αυτήν την εικόνα ο μοναδικός υπεύθυνος είμαι εγώ. Αναλαμβάνω την ευθύνη. Δεν ήταν ωραίο για τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο ή και για όσους είδαν το ματς από την τηλεόραση να έχουμε αυτήν την εικόνα»

Για την αγωνιστική απραξία της ομάδας του κι αν αποτελεί δικαιολογία: «Η απραξία δεν ήταν καλή για καμία από τις δύο ομάδες. Εμείς προερχόμασταν από δύο εξαιρετικές εμφανίσεις με την ΑΕΚ, είχαμε καλό μομέντουμ, αλλά όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα έπρεπε να περιμένουμε 20 ημέρες. Όμως δεν είναι αυτή δικαιολογία για την εικόνα της ομάδας».//Μ

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο