17.7 C
Almyros
28 Σεπτεμβρίου 2024 09:21
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΣτα Φάρσαλα ο γραμματέας αγροτικών φορέων της ΝΔ

Στα Φάρσαλα ο γραμματέας αγροτικών φορέων της ΝΔ

Περιοδεία στο Δήμο Φαρσάλων πραγματοποίησε ο Γραμματέας Αγροτικών φορέων της ΝΔ Ανδρέας Καρασαρίνης, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Λάρισας Ηλία Σουφλιά, τον επικεφαλή της Γραμματείας Αγροτικών φορέων Λάρισας Γιώργο Αλεξίου, τον Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Φαρσάλων Δημήτρη Γιακοβή και τα υπόλοιπα μέλη της ΔΗΜΤΟ Φαρσάλων.

Οι επισκέψεις του κλιμακπίου της ΝΔ περιέλαβαν την Επίλεκτο Κλωστοϋφαντουργία ΑΕΒΕ, την ΕΝΙΠΕΑΣ Αγροτικός Συνεταιρισμός Φαρσάλων, την Δ. Νομικός ΑΒΕΚ, Εργοστάσιο Φαρσάλων, τον ΤΟΕΒ Φαρσάλων, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό ΘΕΣΤΟ-Υποκατάστημα Φαρσάλων, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βαμβακοπαραγωγών Φαρσάλων «Cotton Farsala» και τα γραφεία της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Φαρσάλων.

Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε μεγάλη ενημερωτική κομματική εκδήλωση της Γραμματείας στο Πνευματικό Κέντρο Φαρσάλων, με ομιλητές τους Κώστα Μπαγινέτα Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Χρήστο Γιαννακάκη Αντιπρόεδρο ΕΘΕΑΣ και Νικο Δούκα πρώην Αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ, συνεργάτη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στέλνοντας μήνυμα νίκης της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο