23.1 C
Almyros
16 Οκτωβρίου 2024 12:31
ESPA
ΑρχικήMEDIAΣτέφανος Κασσελάκης: "Άστραψε και βρόντηξε" στον αέρα του Star – Μάρα Ζαχαρέα:...

Στέφανος Κασσελάκης: “Άστραψε και βρόντηξε” στον αέρα του Star – Μάρα Ζαχαρέα: “Θέλατε να κόψετε σε 50 άτομα τον μισθό;”

Την πρώτη του συνέντευξη μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο υποψήφιος πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μίλησε στη Μάρα Ζαχαρέα και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, κατακεραυνώνοντας τους αντιπάλους του και δηλώνοντας ανοιχτά την παρουσία του στα τεκταινόμενα του κόμματος.

«Το πιο σημαντικό είναι ότι η ΚΕ δεν έχει αρμοδιότητα και εξουσία να αποκλείσει καμία υποψηφιότητα. Το τακτικό συνέδριο είναι το ανώτατο όργανο. Οι ανακοινώσεις που έχουν βγει μετά την απομάκρυνσή μου είναι σοκαριστικές. “Το θέμα είναι λήξαν”… διερωτώμαι ποιος τις γράφει, ποιος διοικεί το κόμμα αυτή τη στιγμή. Η ανακοίνωση είναι ψευδής και αντίθετη με το καταστατικό του κόμματος. Ποιος είναι πρόεδρος του κόμματος;», είπε αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Αποδέχομαι την ψηφοφορία για τη μομφή που μου έγινε αλλά έπρεπε με εμένα πρόεδρο να οδηγηθούμε σε έκτακτο συνέδριο. Το λέει το καταστατικό. Είναι θέμα ανάγνωσης. Είναι παραπλανητικό αυτό που λέγεται από στελέχη της ΚΕ. Είναι ξεκάθαρο ότι το έκτακτο συνέδριο θα αποφασίσει και τώρα γίνεται προσπάθεια να απογοητευτεί ο κόσμος. Θα είμαστε εδώ μέχρι τέλους!», επισήμανε χαρακτηριστικά.

«Το συνέδριο, όπως λέει το καταστατικό είναι το μόνο που εγκρίνει υποψηφιότητες. Όποιος λέει το αντίθετο, ψεύδεται και καταπατά το καταστατικό. Γνωρίζουν ότι εφόσον είμαι υποψήφιος, η βάση θα εκφραστεί και δε θα χάσω… Φοβούνται την οργή του κόσμου. Μία αυτονόητη αλλαγή είναι μέλη της περιβόητης ΚΕ να μην αμείβονται από το κόμμα. Υπήρχαν μέλη της ΚΕ που σχημάτισαν απαρτία αν και διαφωνούν, γιατί πληρώνονται από το κόμμα», σχολίασε σε άλλο σημείο ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Θέλατε να κόψετε σε 50 άτομα τον μισθό; Και πώς θα ζούσανε δηλαδή; Αν τους το κόψετε, εννοείτε να πάνε να δουλέψουν στην ελεύθερη αγορά;», αναρωτήθηκε η Μάρα Ζαχαρέα.

«Να βρουν εργασία με την αξία τους. Δεν μπορούν να βιοπορίζονται από το κόμμα», απάντησε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο