18.3 C
Almyros
24 Σεπτεμβρίου 2024 23:31
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΣτη Μαγνησία κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας ενόψει ευρωεκλογών

Στη Μαγνησία κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας ενόψει ευρωεκλογών

Στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας της Νέας Δημοκρατίας για τις επερχόμενες ευρωεκλογές, κυβερνητικό κλιμάκιο, με τη συμμετοχή των κ.κ.:

Θ. Κοντογεώργη  Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό,

Χρ. Τριαντόπουλου  Υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας,

Μ. Θεμιστοκλέους – Υφυπουργού Υγείας,

Ν. Ταχιάου – Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών,

Δ. Σταμενίτη, Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων,

Γ. Στρατάκου –  Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων,

Α. Λυκουρέντζου – Προέδρου ΕΛΓΑ

θα επισκεφθεί τις Περιφερειακές Ενότητες Μαγνησίας, Λάρισας και Καρδίτσας, από αυτήν την Κυριακή 2 Ιουνίου και έως την Τρίτη 4 Ιουνίου, ενόψει και της προεκλογικής ομιλίας του Προέδρου και Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη στην Λάρισα στις 4/6.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024στις 15:00 θα πραγματοποιηθεί Σύσκεψη για τον Πρωτογενή Τομέα Πηλίου στο Valis Hotel στην Αγριά Βόλου.

Ακολούθως, στις 19:00 θα διοργανωθεί Εκδήλωση «Επόμενη Μέρα για τη Θεσσαλία και ΕΕ» στο κέντρο Αρχοντικό στο δάσος Κουρί του Δήμου Αλμυρού.

Το σύνθημά μας για τις Ευρωεκλογές είναι «Σταθερά, πιο κοντά στην Ευρώπη». Πέντε λέξεις που συνοψίζουν τον στόχο μας να πλησιάσουμε τις αναπτυγμένες χώρες της ηπείρου μας με σίγουρα βήματα και χωρίς πειράματα που θα μας πήγαιναν πίσω. 

Η Νέα Δημοκρατία έχει αποδείξει τόσο τον ευρωπαϊκό της προσανατολισμό, όσο και τη δύναμή της να προωθεί τις εθνικές θέσεις. Η χώρα μας κέρδισε πάνω από 60 δις από το Ταμείο Ανάκαμψης και το νέο ΕΣΠΑ. Ενώ στις Βρυξέλλες έχουν κατατεθεί 11 ελληνικές προτάσεις για μία πιο ευέλικτη και αποτελεσματική Κοινή Αγροτική Πολιτική.Και Όλα αυτά απέναντι σε κόμματα που δυστυχώς δεν έκαναν τίποτα άλλο παρά να δυσφημούν τη χώρα μας. Δεν είναι τυχαίο ότι η παράταξή μας είναι η μόνη που στη διάρκεια του προεκλογικού λόγου και του προεκλογικού αγώνα, αναφέρεται σε ουσιώδη ζητήματα της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο