15.9 C
Almyros
30 Σεπτεμβρίου 2024 01:28
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΣτιλ: «Υπήρξε ένα σημείο που μισούσα το ποδόσφαιρο»

Στιλ: «Υπήρξε ένα σημείο που μισούσα το ποδόσφαιρο»

 

 

Ο 32χρονος τερματοφύλακας της Μπράιτον, που είναι καθοριστικός στη φετινή σεζόν της ομάδας του, αναφέρθηκε σε όσα έχει βιώσει ο ίδιος στην καριέρα του, τονίζοντας πως έχει περάσει από… χίλια κύματα για να φτάσει σε αυτό το σημείο.

Ο Τζέισον Στιλ έκανε δηλώσεις, στις οποίες τόνισε τις δυσκολίες που βίωσε στην καριέρα του. Ο ίδιος πέρασε δύο συνεχείς υποβιβασμούς στην καριέρα του, πρωτίστως με την Μπλάκμπερν το 2016-2017 και εν συνεχεία με τη Σάντερλαντ στην αμέσως επόμενη σεζόν. Ο 32χρονος γκολκίπερ, έχει βρει ξανά το χαμόγελό του στην Μπράιτον, διανύοντας εξαιρετική σεζόν με τους “γλάρους”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζέισον Στιλ:

«Ήταν ένα σημείο που μισούσα το ποδόσφαιρο, μισούσα όλα όσα το συνοδεύουν. Είναι το χάος που προκαλούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – παίζουν συνεχώς μαζί σου και το κουβαλάς σαν ένα τεράστιο βάρος στους ώμους σου όλη την ώρα».

«Δεν συμπεριφέρεσαι όπως ο εαυτός σου και αυτό με οδήγησε στο σημείο να μην αγαπώ πια πραγματικά το ποδόσφαιρο. Αυτό ήταν το σημείο καμπής. Ήταν το ερώτημα, πώς θα ξαναερωτευτώ το παιχνίδι; Κατάφερα να το κάνω αυτό εδώ».//Τ.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο