20.6 C
Almyros
4 Οκτωβρίου 2024 01:30
ESPA
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΣτην Αθήνα καταφθάνει σήμερα ο Τ. Ερντογάν: Το μεταναστευτικό στην κορυφή της...

Στην Αθήνα καταφθάνει σήμερα ο Τ. Ερντογάν: Το μεταναστευτικό στην κορυφή της ατζέντας – Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας

Πυρετώδεις προετοιμασίες, και αυστηρά μέτρα ασφαλείας, για την επίσκεψη-αστραπή του Τούρκου Προέδρου, στην Αθήνα.

Στις 11 το πρωί, προσγειώνεται το αεροσκάφος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο Ελ. Βενιζέλος με τον Τούρκο πρόεδρο να ξεκινά έναν μαραθώνιο συναντήσεων και επαφών.  

Ο Ταγίπ Ερντογάν, θα έχει συνάντηση στις 11.30 με την ΠτΔ, και στη συνέχεια με τον πρωθυπουργό, στο Μέγαρο Μαξίμου, στο πλαίσιο της συνεδρίασης του 5ου Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας.

«Οριοθέτηση ΑΟΖ & υφαλοκρηπίδας, η μόνη μας διαφορά», διαμηνύει η Αθήνα που στοχεύει σε ήρεμα νερά στο Αιγαίο. Έμφαση και από τις δυο πλευρές, δίνεται σε θέματα οικονομικής, και πολιτιστικής συνεργασίας, αλλά και στο μεταναστευτικό.

«Θα ενισχύσουμε τη συνεργασία μας με τις χώρες της περιοχής, αρχής γενομένης με τους γείτονές μας», δήλωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντρογάν, σε δηλώσεις του, μετά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου στην Άγκυρα.

Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου ,θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, ενώ απαγορεύεται κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση από τωρα έως τις 6 το απόγευμα.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο