15.7 C
Almyros
23 Σεπτεμβρίου 2024 01:24
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΣτο City Football Group η Βραζιλιάνικη Μπαΐα

Στο City Football Group η Βραζιλιάνικη Μπαΐα

 

Οι ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Σίτι πρόσθεσαν και τη βραζιλιάνικη ομάδα στην εταιρεία τους, με το ποσό τω 180 εκατ ευρώ, που είναι ο 130ς σύλλογος στο συγκεκριμένο γκρουπ.

Η CFG πρόσθεσε τώρα την Μπαΐα με έδρα το Σαλβαδόρ, ανακοινώνοντας την Πέμπτη ότι απέκτησε το 90 τοις εκατό του συλλόγου με το υπόλοιπο μέρος να συνεχίζει να ανήκει στο Esporte Clube Bahia.

Ο Φεράν Σοριάνο, Διευθύνων Σύμβουλος της CFG, δήλωσε: «Τώρα ξεκινάμε ένα ταξίδι ως συνεργάτες για να βοηθήσουμε τον σύλλογο να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές του, παραμένοντας πιστός στην κοινότητά του, τις ρίζες, τα μέλη και την ενέργεια που κάνει το ποδόσφαιρο στη Μπαΐα και τη Βραζιλία μερικά από τα πιο συναρπαστικά. στον κόσμο.

Το City Football Group θα φέρει όλη του την εμπειρία, την τεχνογνωσία, την τεχνολογία και το πάθος του για να υποστηρίξει την Μπαΐα σε αυτό το ταξίδι».

Αυτός είναι και ο τρίτος σύλλογος της Νότιας Αμερικής που αποτελεί μέρος του CFG, ενώνοντας το Μοντεβιδέο Σίτι Τόρκε στην Ουρουγουάη και τον σύλλογο Μπόλιβαρ στη Βολιβία.

Τη λίστα συμπληρώνουν οι Manchester City, New York City FC, Melbourne City, Yokohama F. Marinos, Girona, Sichuan Jiuniu, Mumbai City, Lommel, Troyes και Palermo.//Μ

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο