26.2 C
Almyros
23 Σεπτεμβρίου 2024 15:19
ESPA
ΑρχικήMEDIA"Στο φινάλε θα δούμε μία...

“Στο φινάλε θα δούμε μία…

Στην αγαπημένη κωμική σειρά “Μην αρχίσεις την Μουρμούρα” ο Τόλης Παπαδημητρίου υποδύεται έναν χαρακτήρα που έχει αγαπήσει ιδιαίτερα το τηλεοπτικό κοινό, τον Ηλία Κανάτη.

Ο δημιουργός και ηθοποιός μιλάει για το γλυκόπικρο τέλος της σειράς, που ρίχνει αυλαία φέτος, τα επόμενα επαγγελματικά σχέδιά του και αποκαλύπτει τι έχει κερδίσει μέσα από την ενασχόλησή του με την τηλεόραση.

 

Πώς νιώθεις που φέτος, ακόμη μία χρονιά, είσαι μέρος της επιτυχημένης σειράς του ALPHA «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»;

Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέρος της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Την αγαπώ πολύ, όπως και τον ρόλο του Κανάτη. Είμαι ευγνώμων για αυτή τη συνεργασία, πραγματικά.

 

Δείτε επίσης: Βλαδίμηρος Κυριακίδης για “Μουρμούρα”: “Δεν περίμενα ότι θα σταματήσει η σειρά τώρα”

 

Υποδύεσαι τον Ηλία τον Κανάτη. Τι πιστεύεις ότι έκανε τον ρόλο σου τόσο ξεχωριστό, που κατάφερε από ένα γκεστ να γίνει μόνιμος επί σειρά ετών;

Λοιπόν, πιστεύω ότι τον Κανάτη τον κάνει πολύ ξεχωριστό η απίστευτη ελευθερία που έχει ως ρόλος. Είναι πολύ διαφορετικός χαρακτήρας και κάνει ό,τι θέλει. Όσα κάνει περνούν στο κοινό και έχει γίνει πολύ αγαπητός.

 

Πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα για τον Ηλία στα τελευταία επεισόδια της σειράς;

Σουρεαλιστικά θα εξελιχθούν τα πράγματα για τον Ηλία. Έρχονται κάποιες αλλαγές που δεν του αρέσουν. Παρ’ όλα αυτά, με έναν τρόπο όλα λύνονται, προσφέροντας φυσικά πολύ γέλιο.

 

Δείτε ακόμη: Σπύρος Χατζηαγγελάκης: “Είχα αγωνία όταν έφυγα από τη Μουρμούρα, να είναι το ίδιο επιτυχημένη η επόμενη δουλειά μου”

 

Η Ζωή και ο Φάνης από δύο άγνωστοι γείτονες είναι πλέον μία νέα οικογένεια για εκείνον;

Ναι, εννοείται. Οι σχέσεις που δημιουργήθηκαν μεταξύ τους είναι πολύ ωραίες. Ακόμη και τη Ζωή, που δείχνει να μην τη θέλει, την αγαπάει. Με τον Φάνη έχουν γίνει κολλητοί, αλλά πάντα του τη… λέει και θα συνεχίσει να το κάνει.

 

Θα μάθει επιτέλους να λέει σωστά τα ονόματά τους;

Δεν νομίζω. Ο Κανάτης μέχρι την τελευταία στιγμή θα συνεχίσει να τους προσφωνεί με άλλα ονόματα. (Γελάει).

 

Θα υπάρξουν ανατροπές στο φινάλε της σειράς;

Ναι, στο φινάλε θα δούμε μία πολύ ωραία ανατροπή. Το τέλος της «Μουρμούρας» θα είναι γλυκόπικρο και θα έχει μία δόση σουρεαλισμού.

 

Δείτε επίσης: Βούρκωσε η Άννα Κουτσαφτίκη: «Με σταμάτησε και μου είπε…»

 

Ποια ήταν τα συναισθήματά σου όταν κάνατε το τελευταίο γύρισμα;

Η «Μουρμούρα» τόσα χρόνια παρουσίαζε τι συνέβαινε μέσα σε οικογένειες, αγαπήθηκε από οικογένειες και έγινε για εμάς οικογένεια. Ήταν πολύ συγκινητικό αυτό που βιώσαμε στο τελευταίο γύρισμα. Το δικό μας ζευγάρι γύρισε τις τελευταίες σκηνές και κλείσαμε το σετ… Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω εμπεδώσει ακόμη ότι η σειρά τελείωσε, είπε ο Τόλης Παπαδημητρίου στο my tv.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο