26.7 C
Almyros
25 Σεπτεμβρίου 2024 15:28
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΣτο Γηροκομείο Βόλου οι παλαιοί πρόσκοποι

Στο Γηροκομείο Βόλου οι παλαιοί πρόσκοποι

Στην αγκαλιά του χρόνου, οι Παλαιοί Πρόσκοποι του 3ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Ν. Ιωνίας – Βόλου, βρίσκουν την αιώνια νεότητα της ψυχής. Με την επίσκεψή τους στο γηροκομείο του Βόλου, αναζωπυρώνουν τη φλόγα της αγάπης και της αλληλεγγύης, που ουδέποτε σβήνει από τις καρδιές των ανθρώπων που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην προσφορά.

Στο Σαββατιάτικο απόγευμα πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο γηροκομείο Βόλου, η συνάντηση αυτή δεν είναι απλώς μια συνήθης επίσκεψη, αλλά μια γέφυρα μεταξύ γενεών, μια ανταλλαγή αναμνήσεων και εμπειριών που συνθέτουν τον ύμνο της ζωής.  Η επαφή  μαζί τους μας έδωσε την ευκαιρία να τους ψυχαγωγήσουμε με ένα παιχνίδι το Πασχαλινό  bingo φτιαγμένο από εικόνες που αφορούν γενικά το Πάσχα, στην συνέχεια παρουσιάσαμε ένα μικρό θεατρικό και τέλος τραγουδήσαμε και Προσκοπικά τραγούδια. Οι Παλαιοί Πρόσκοποι, φορτισμένοι με τη σοφία των ετών και την αγνότητα της Προσκοπικής ιδέας, μοιράζονται το φως τους με τους παππούδες και τις γιαγιάδες, αποδεικνύοντας ότι η καλοσύνη και η ανθρωπιά δεν έχουν ηλικία.

Η καλή πράξη του Πάσχα, λοιπόν, μετατρέπεται σε έναν οδηγό για μια ζωή γεμάτη νόημα και σκοπό, όπου η ενότητα και η αρμονία των καρδιών είναι η πυξίδα που οδηγεί στην αληθινή ευτυχία. Και καθώς οι Πρόσκοποι αναχωρούν, αφήνουν πίσω τους ένα ίχνος φωτός, μια υπόσχεση ότι η αγάπη και η φροντίδα είναι οι αληθινοί ήρωες σε έναν κόσμο που αναζητά ελπίδα.

Εάν και εσύ θέλεις να γίνεις Παλαιός Πρόσκοπος και να έρθεις στην παρέα μας επικοινώνησε μαζί μας (Λαδόπουλος Ιωάννης ΤΗΛ. 6984718797 κάθε απόγευμα 18:00 με 20:00) «δεν είναι απαραίτητο να ήσουν Πρόσκοπος»…

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο