24.9 C
Almyros
11 Οκτωβρίου 2024 10:26
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΣτο πλευρό των μαθητών δηλώνει ο δήμαρχος Τυρνάβου – Επίσκεψη στο υπό...

Στο πλευρό των μαθητών δηλώνει ο δήμαρχος Τυρνάβου – Επίσκεψη στο υπό κατάληψη 1ο Γυμνάσιο

Ο δήμαρχος Τυρνάβου Στέλιος Τσικριτσής, συνοδευόμενους από τους αντιδημάρχους Ευγενία Μαμανού και Νίκο Νταλαγιάννη, βρέθηκε σήμερα στο 1ο Γυμνάσιο Τυρνάβου «Αχιλλέας Τζάρτζανος», το οποίο τελεί υπό κατάληψη, προκειμένου να να συνομιλήσει με τους μαθητές.

Οι μαθητές ενημέρωσαν τον δήμαρχο για τα ζητήματα που θέτουν με την κινητοποίηση τους και εκείνος από την πλευρά του εξέφρασε “την στήριξη της δημοτικής αρχής στα δίκαια αιτήματά τους”, υποστηρίζοντας ότι “τα προβλήματά τους οφείλονται κατά βάση στην χρόνια υποχρηματοδότηση της παιδείας από όλες τις κυβερνήσεις, και πως οι νέες ρυθμίσεις με την κατάργηση των σχολικών επιτροπών γέννησαν νέα προβλήματα.

Ο κ. Τσικριτσής δήλωσε με έμφαση επίσης στους μαθητές ότι “θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της δημοτικής αρχής για την επίλυση μιας σειράς λειτουργικών προβλημάτων” και τους κάλεσε “να οργανωθούν μαζί με τα υπόλοιπα σχολεία του δήμου και να αγωνιστούν από κοινού με τους εκπαιδευτικούς τους, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και τη δημοτική αρχή”.

«Η δημοτική αρχή θα είναι δίπλα σας, σε όποια μορφή κινητοποίησης διαλέξετε. Σας καλούμε να περιφρουρήσετε το σχολείο σας και να μην επιτρέψετε βανδαλισμούς ή εκτροπή του αγώνα σας», κατέληξε ο δήμαρχος αποσπώντας το χειροκρότημα των μαθητών.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο